Vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden valmistaja - kutsumme sinut yhteistyöhön kanssamme!

Suomalainen muotialan valmistaja,

Haluatko näkyvyyttä ja uusia asiakkaita tuotteillesi?

 

Suomimuodin lumoissa on suomalaiseen muotiin erikoistunut verkkosivusto - suomimuodin yhteisö ja verkkokauppa. Esittelemme ja myymme Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja naistenvaatteita, asusteita, laukkuja, koruja, kodin tekstiilejä ja muita piensisustustuotteita. Valikoimastamme löytyy suomalaista muotia 1960-luvulta nykypäivään.

Me Suomimuodin lumoissa haluamme kannustaa suomalaisia muotialan tuotteiden valmistajia uskomaan unelmaansa. Haluamme tukea yrittäjiä näinä vaikeina aikoina ja luoda Suomeen uutta työtä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden saada tuotteillesi näkyvyyttä suomalaisesta muodista kiinnostuneiden asiakkaiden keskuudessa.

Otamme mielellämme myyntiin suomalaisvalmistajien tuotteita sekä uusista että myös vanhemmista, edellisvuosien mallistoista ja voimme organisoida  tuotteidesi outlet-myyntiä verkkokaupassamme. Toimintamallimme mukaisesti voimme suunnitella kanssasi myös tuotteidesi Second hand -kauppaa verkkosivullamme, vaikkapa siten, että toimittamalla tuotemerkkisi Second hand -tuotteita verkkosivustollemme myyntiin asiakas saa lahjakortin tai alennuskoodin liikkeeseesi. Voimme yhdessä suunnitella tyylikkään valikoiman tuotteistasi, joita myymme sivustollamme. Hoidamme tuotteiden esittelyn, markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun puolestasi.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynti- tai Second hand -yhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostitse valmistajat@suomimuoti.fi

Kerromme mielellämme lisää toimintamallistamme.

Nostetaan yhdessä suomimuoti uuteen nousuun!