Jaa kanssamme suomimuotimuistosi ja -kokemuksesi

Tervetuloa jakamaan yhdessä kokemuksia ja muistoja suomalaisesta muodista!

Suomessa on vuosikymmenten ajan ollut huomattavan paljon muotituotteiden valmistajia. Osa tuotemerkeistä on muodostunut suorastaan kansallisiksi ikoneiksi, kun taas jotkut jo toimintansa lopettaneiden valmistajien tuotemerkit elävät yhä muistoissamme. Kirpputoreja kierrellessä on ilo tehdä kotimaisia löytöjä - nykyisten ja vanhojen tuttujen merkkien lisäksi aina silloin tällöin putkahtelee esiin sellaisten suomalaisten valmistajien tuotteita, joista ei ennen ole kuullutkaan.

Suomimuodin lumoissa on suomalaisesta muodista kiinnostuneiden yhteisö. Kerätään yhdessä talteen muistoja suomimuodista, nostetaan esiin jo lähes unohduksiin joutuneita menneiden vuosikymmenten aarteita ja jaetaan tietoa uusista valmistajista. Suomessa on ennenkin osattu valmistaa tyylikkäitä vaatteita. Ei anneta tämän perinteen kuolla sukupuuttoon - luodaan yhdessä uusille valmistajille mahdollisuus päästä laajan yleisön tietoisuuteen! 

Millaisia muistoja sinulla on suomalaisesta muodista? Mitä uusia nousevia tähtiä suomalaisen muodin saralla haluat nostaa esiin? Jaa meille muistosi ja kokemuksesi, kehu ja suosittele suomalaista muotia!

Jätä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistamme kommentit ennen niiden julkaisemista.