Suomalaisen muodin verkkokauppa Suomimuodin lumoissa - rakkaudesta suomalaiseen muotiin 💙

Suomimuodin lumoissa on laadukkaaseen ja vastuulliseen suomalaiseen vintage & second hand -muotiin erikoistunut verkkokauppa

Jatkuvasti täydentyvästä valikoimastamme löydät vastuullista suomalaista second hand ja vintagemuotia - huolella valikoituja, laadukkaita, vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia suomalaisia naistenvaatteita, laukkuja ja asusteita 60-luvulta nykypäivään.

Suomessa on menneinä vuosikymmeninä ollut runsaasti monipuolista tekstiili- ja laukkuteollisuutta. Haluamme pelastaa suomalaisen muodin aarteita joutumasta unohduksiin ja keräämme valikoimiimme näitä kotimaisia kansallisaarteita, laadukkaita, kestäviä ja ajattoman tyylikkäitä muotiluomuksia, ainutlaatuisia ja yhä harvinaisempia vintagelöytöjä, kaikkien suomalaista muotia rakastavien löydettäväksi ja ostettavaksi. Vintage & second hand -valikoimamme painottuu suomalaisen vaateteollisuuden kultakaudella, 60-90-luvuilla, Suomessa suunniteltuihin ja valmistettuihin naistenvaatteisiin, laukkuihin ja asusteisiin.

Vaikka kotimainen valmistus on viime vuosikymmeninä hiljalleen hiipunut huippuvuosien lukemista, Suomessa on edelleen paljon vaatetusalan suunnittelua ja vielä jonkin verran valmistustakin. Löydät meiltä myös nykyisten kotimaisten muotialan suunnittelijoiden ja valmistajien second hand -tuotteita. 

Suomimuodin lumoissa syntyi rakkaudesta suomalaiseen muotiin ja ympäristöystävälliseen kuluttamiseen. Kotimaisuus ja kestävät valinnat ovat sydäntämme lähellä. Haluamme tarjota vaihtoehdon sesongeittain vaihtuvalle pikamuodille ja kertakäyttökulttuurille. Toimintamme lähtökohtana on ajatus, että muodin saralla vastuullinen valinta on lähellä tuotettu, laadukas ja kestävä tuote, joka ei ole matkannut pitkiä matkoja maailmalla eikä päädy roskiin muutaman käyttökerran jälkeen vaan kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle ja kolmannellekin. Vintage & second hand -valikoimastamme löydät useita ajattoman tyylikkäitä vaatekaapin klassikoita, joissa näkyy huolellinen, aikaa kestävä kotimaisen työn kädenjälki. 

Klassikoiden rinnalla muodille ovat toki ominaisia ajankohtaiset muoti-ilmiöt, tiettynä ajankohtana vallitsevat ja suosiossa olevat vaatetyylit. Muoti-ilmiöillä on tapana kiertää, niin että parin, kolmen vuosikymmenen takaiset muoti-ilmiöt ovat jälleen huippumuodikkaita. Löydät meiltä klassisen ja ajattoman tyylin lisäksi mm. aitoja kotimaisia kasari- ja ysäriaarteita, 60- ja 70-lukujen hippiajan boheemeja maksimekkoja ja pitkiä hameita sekä uniikkeja kotimaisia laukkuja menneiltä vuosikymmeniltä, jos vaikka etsit vaatteita ja asusteita teemabileisiin!

Osta verkkokaupasta tai tee löytöjä paikan päällä

Verkkokaupan valikoimasta voit etsiä haluamiasi tuotteita rajaamalla hakua tuotetyypin, koon, värin tai valmistajan mukaan. Tuotteet on listattu pääsääntöisesti julkaisujärjestyksessä uusin ensin ja myydyt tuotteet on poistettu tästä listauksesta. Päävalikoista löydät tuotteita myös valmistajittain, mutta tässä valikossa eivät ole esillä kaikki tuotteemme, vaan ne suomalaiset merkit, joiden tuotteita on eniten tarjolla valikoimassamme. Tämän valikon tarkoituksena on esitellä suomalaisia valmistajia ja suomalaisen muodin historiaa niiden tuotteiden valossa, joita on tai on ollut myynnissä verkkokaupassamme. Tämän vuoksi tässä valikoissa ovat mukana myös myydyt tuotteet. Tilaus- ja toimitusohjeet löydät sivustoltamme omalta sivultaan.

Verkkokaupan lisäksi osa tuotteistamme on myynnissä myös osastollamme kiertotalousyrittäjien yhteismyymälässä Second Hand Marketissa Kauppakeskus Redissä. Verkkokaupasta tehdyt ostokset voit noutaa myymälästä ilmaiseksi. Voit myös toimittaa myymälään suomalaisten brändien vaatteita ja asusteita myytäväksi verkkokaupassa. Lue lisää!

 

Suomimuodin lumoissa – luomme yhdessä suomalaisen muodin tarinaa 💞

Suomimuodin lumoissa on suomalaisen muodin verkkokauppa, jossa suomalaisesta muodista kiinnostuneet ostajat ja myyjät kohtaavat. Verkkokaupassamme Sinulle tarpeettomaksi jäänyt rakastettu kotimainen muotiluomus löytää uuden suomimuotia arvostavan omistajan. Tutustu tarkemmin Second hand -myyjän ohjeisiin. Jos sinua askarruttaa, sopiiko tuote myytäväksi verkkokaupassamme, otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: info@suomimuoti.fi  Otamme myös vastaan lahjoituksia ja ostamme kotimaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita suoraan kuluttajilta, joten voit myös tarjota meille tuotteita suoraan ostettavaksi.

Suomimuodin lumoissa – Sinulle, jolle kotimaisuus ja kestävät valinnat ovat sydäntä lähellä 💕

Suomimuodin lumoissa on meidän kaikkien suomimuotia rakastavien oma yhteisö. Tehdään tästä yhdessä iso juttu, pelastetaan suomalaisia kansallisaarteita, näytetään, miten hienoa muotia Suomessa on menneinä vuosikymmeninä luotu ja luodaan edelleen. Tehdään vastuullisia valintoja muodin saralla – tuetaan kotimaisia vaatevalmistajia, ostetaan lähellä tuotettua ja kierrätetään suomimuotia verkkokaupassamme.

Suosi suomalaista, teet vastuullisen valinnan 💙