Suomalaisen muodin verkkokauppa Suomimuodin lumoissa - rakkaudesta suomalaiseen muotiin 💙

Suomimuodin lumoissa on laadukkaaseen ja vastuulliseen suomalaiseen muotiin erikoistunut verkkokauppa

Jatkuvasti täydentyvästä valikoimastamme löydät vastuullista uutta kotimaista muotia suomalaisilta vaatevalmistajilta sekä suomalaista second hand ja vintagemuotia - huolella valikoituja, laadukkaita, vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia suomalaisia naistenvaatteita, laukkuja ja asusteita 60-luvulta nykypäivään.

Suomessa on menneinä vuosikymmeninä ollut runsaasti monipuolista tekstiili- ja laukkuteollisuutta. Haluamme pelastaa suomalaisen muodin aarteita joutumasta unohduksiin ja keräämme valikoimiimme näitä kotimaisia kansallisaarteita, laadukkaita, kestäviä ja ajattoman tyylikkäitä muotiluomuksia, ainutlaatuisia ja yhä harvinaisempia vintagelöytöjä, kaikkien suomalaista muotia rakastavien löydettäväksi ja ostettavaksi. Vintage & second hand -valikoimamme painottuu suomalaisen vaateteollisuuden kultakaudella, 60-90-luvuilla, Suomessa suunniteltuihin ja valmistettuihin naistenvaatteisiin, laukkuihin ja asusteisiin.

Vaikka kotimainen valmistus on viime vuosikymmeninä hiljalleen hiipunut huippuvuosien lukemista, Suomessa on edelleen paljon vaatetusalan suunnittelua ja vielä jonkin verran valmistustakin. Löydät meiltä myös nykyisten kotimaisten muotialan suunnittelijoiden ja valmistajien tuotteita. 

Suomimuodin lumoissa syntyi rakkaudesta suomalaiseen muotiin ja ympäristöystävälliseen kuluttamiseen. Kotimaisuus ja kestävät valinnat ovat sydäntämme lähellä. Haluamme tarjota vaihtoehdon sesongeittain vaihtuvalle pikamuodille ja kertakäyttökulttuurille. Toimintamme lähtökohtana on ajatus, että muodin saralla vastuullinen valinta on lähellä tuotettu, laadukas ja kestävä tuote, joka ei ole matkannut pitkiä matkoja maailmalla eikä päädy roskiin muutaman käyttökerran jälkeen vaan kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Vintage & second hand -valikoimastamme löydät useita ajattoman tyylikkäitä vaatekaapin klassikoita, joissa näkyy huolellinen, aikaa kestävä kotimaisen työn kädenjälki. Uusien tuotteiden valikoimastamme löydät nykyisten suomalaisten muotialan valmistajien laadukkaita tuotteita.

Klassikoiden rinnalla muodille ovat toki ominaisia ajankohtaiset muoti-ilmiöt, tiettynä ajankohtana vallitsevat ja suosiossa olevat vaatetyylit. Muoti-ilmiöillä on tapana kiertää, niin että parin, kolmen vuosikymmenen takaiset muoti-ilmiöt ovat jälleen huippumuodikkaita. Löydät meiltä klassisen ja ajattoman tyylin lisäksi mm. aitoja kotimaisia kasari- ja ysäriaarteita, 60- ja 70-lukujen hippiajan boheemeja maksimekkoja ja pitkiä hameita sekä uniikkeja kotimaisia laukkuja menneiltä vuosikymmeniltä, jos vaikka etsit vaatteita ja asusteita teemabileisiin!

Suomimuodin lumoissa – luomme yhdessä suomalaisen muodin tarinaa 💞

Suomimuodin lumoissa on suomalaisen muodin verkkokauppa, jossa suomalaisesta muodista kiinnostuneet ostajat ja myyjät kohtaavat. Verkkokaupassamme Sinulle tarpeettomaksi jäänyt rakastettu kotimainen muotiluomus löytää uuden suomimuotia arvostavan omistajan. Tutustu tarkemmin Second hand -myyjän ohjeisiin. Jos sinua askarruttaa, sopiiko tuote myytäväksi verkkokaupassamme, otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: info@suomimuoti.fi

Luomme sivustollamme tietoa suomalaisen muodin historiasta ja tämän hetken uudesta tarjonnasta. Haluamme nostaa ylpeydellä esiin vanhempaa ja nykyistä suomalaista osaamista vaate-, asuste- ja laukkuteollisuuden alalla. Voit osallistua suomimuodin menneen ja tulevan tarinan kirjoittamiseen jakamalla suomimuotiin liittyviä muistojasi ja kokemuksiasi blogissamme ja seuraamalla ja kommentoimalla julkaisujamme Facebookissa ja Instagramissa.

Suomimuodin lumoissa – Sinulle, jolle kotimaisuus ja kestävät valinnat ovat sydäntä lähellä 💕

Suomimuodin lumoissa on meidän kaikkien suomimuotia rakastavien oma yhteisö. Tehdään tästä yhdessä iso juttu, pelastetaan suomalaisia kansallisaarteita, näytetään, miten hienoa muotia Suomessa on menneinä vuosikymmeninä luotu ja luodaan edelleen. Tehdään vastuullisia valintoja muodin saralla – tuetaan kotimaisia vaatevalmistajia, ostetaan lähellä tuotettua ja kierrätetään suomimuotia verkkokaupassamme.

Suosi suomalaista, teet vastuullisen valinnan 💙