Yrityksen tiedot

Suomimuodin lumoissa / Luomme Finland Oy

Y-tunnus: 3132138-4
Postiosoite: PL 102, 00201 HELSINKI
www-osoite: www.suomimuoti.fi
Sähköposti: info@suomimuoti.fi
Puhelinnumero: 045 783 104 76 (tekstiviestit, myös WhatsApp)

 

Yhteydenotot ja asiakaspalvelu sähköpostitse info@suomimuoti.fi, kiitos!
 

Suomimuodin lumoissa on suomalaiseen muotiin erikoistunut verkkokauppa. Löydät meiltä suomalaista second hand ja vintagemuotia 60-luvulta nykypäivään.

Suomimuodin lumoissa on vuonna 2020 perustettu suomalaiseen muotiin erikoistunut verkkokauppa, jonka tavoitteena on luoda tietoa suomalaisesta modernin ajan muodista ja valmisvaateteollisuudesta, esitellä suomalaisia nykyisiä ja menneitä muotialan valmistajia ja myydä uudenveroisia tai vähän käytettyjä Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja vaatteita, asusteita ja laukkuja. Valikoimassamme on kierrätettyä, vähän käytettyä ja hyväkuntoista suomalaisten valmistajien muotia aina suomalaisen valmisvaateteollisuuden alkuajoilta 1960-luvulta nykypäivään.

Haluamme vaalia pukeutumisen iloa ja kauniin pukeutumisen kulttuuria luomalla tuotevalikoiman, josta löytyy laadukasta ja tyylikästä suomalaista muotia kaikille suomi-muotia rakastaville, kaikkiin elämän ihaniin hetkiin, arkeen, työhön ja juhlaan, mahdollisuuksia muodin avulla nousta aina hieman harmaan arjen yläpuolelle ja olla oman elämänsä kuningatar.

Suomimuodin lumoissa on helsinkiläinen yhden naisen yritys, joka on syntynyt pitkäaikaisen muotiharrastuksen inspiroimana, rakkaudesta suomalaiseen muotiin. Suomimuodin lumoissa -verkkokauppaa hallinnoi yritys nimeltä Luomme Finland Oy. Verkkokauppaa pyörittää yrityksen toimitusjohtaja Hanna Luomala, VTM, KM, muodinystävä, vintageharrastaja ja suomimuodin keräilijä, jonka vuosikausien unelma työstä suomalaisen muodin parissa tuli todeksi oman verkkokaupan avaamisen myötä. 

Hanna kokee elämäntehtäväkseen ylläpitää tietoisuutta suomalaisen muodin merkityksestä osana modernin suomalaisen yhteiskunnan identiteettiä ja haluaa osallistua vastuullisen muotikulttuurin kehittämiseen yhteiskunnallisesti ja ekologisesti kestäviä toimintamalleja kehittäen.

Suomimuoti.fi-verkkokauppa on kestävämpi valinta, sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Pidentämällä tuotteen elinkaarta saadaan siihen valmistuksen aikana sidotut resurssit pysymään kierrossa pidempään, jolloin luonnonvaroja säästyy.

Suomimuodin lumoissa -verkkokauppa on Suomen johtavien vastuullisuusasiantuntijoiden kuratoinnissa arvioitu kestäväksi valinnaksi