Tilaaminen, toimitukset ja palautukset

Tuotteet ostetaan Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta osoitteesta suomimuoti.fi. Tarvittaessa autamme sinua mielellämme, joten voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@suomimuoti.fi 

 

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet ostetaan Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta osoitteesta suomimuoti.fi. Tuotteiden myyjänä toimii Luomme Finland Oy, jonka aputoiminimi on Suomimuodin lumoissa. 

Tutustuthan huolella tuotetietoihin

Verkkokaupassamme on myynnissä vähän käytettyjä suomalaisten merkkien vaatteita, laukkuja ja asusteita. 

Tuotevalikoimamme koostuu huolella valikoiduista, laadukkaista vähän käytetyistä ja edelleen käyttökelpoisista kotimaisista tuotteista 1960-luvulta nykypäivään. Asiantuntevan seulamme läpi valikoidut tuotteet ovat hyväkuntoisia ja huolellisesti ja taidokkaasti valmistettuja. Vuosikymmeniä hyvänä säilynyt tuote on vastuullinen ja kestävä valinta vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Huomioithan kuitenkin, että vintage & second hand -tuotteet ovat yleisesti enemmän tai vähemmän käytettyjä, joten niiden kunto harvoin vastaa täysin uutta. Pyrimme ilmoittamaan jokaisen tuotteen kohdalla mahdolliset pienetkin viat. Käytössämme on kolmiportainen kuntoluokitus: uusi, hyvä, tyydyttävä. Uusi tuote on täysin käyttämätön ja esimerkiksi tuotelaput ovat vielä paikoillaan. Luokituksessamme tuote on hyväkuntoinen, mikäli se ei ole enää uusi, mutta siinä ei ole mainittavia vikoja. Tyydyttäväkuntoinen tuote on yleisilmeeltään siisti ja edelleen oikein käyttökelpoinen, mutta siinä saattaa olla jokin pieni kauneusvirhe, esim. nahkalaukussa ajan patinaa tai käytössä tulleita, sinänsä käyttöä haittaamattomia pieniä pintanaarmuja tai vaatteessa pieni tahra tai paikattu kohta. Olemme tuotekuvauksissa ilmoittaneet tarkasti tällaiset mahdolliset pikkuviat.

Pyrimme siihen, että sinulla on ostopäätöksesi tueksi mahdollisimman tarkat koko-, materiaali- ja väritiedot tilaamastasi tuotteesta. Tutustuthan ennen tilauksen tekemistä huolella tuotekohtaisiin tietoihin. Huomioithan esimerkiksi sen, että menneiden aikojen vaatteiden kokomerkinnät poikkeavat nykyisistä. Tämän vuoksi olemme erityisesti vaatteiden kohdalla ilmoittaneet tarkat mitat vaatteen sopivuuden arvioimisen tueksi. Huomioithan myös, että ilmoittamamme second hand -tuotteiden mitat ovat vaatteen mittoja, eli lisää vaatteen mittaan aina muutama sentti, jotta vaate istuu päälläsi kauniisti.

Olemme myös laatineet tarkempia ohjeita, joiden avulla second hand - ja vintagevaatteiden ostaminen verkkokaupasta sujuu entistä helpommin. 

Tuotteiden hinnat sisältävät veron (käytetyt tuotteet alv 0%, marginaaliverotus).

Maksuvaihtoehdot

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat:

Pankkimaksut: OP, Nordea, DanskeBank, Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken

Luottokorttimaksut: Visa, MasterCard, American Express

Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Paytrail Oyj:n maksuehdot

Toimituskulut

Tilauksen toimittaminen suomalaiseen postiosoitteeseen maksaa 6,90€. Vähintään 80€ suuruisen tilauksen toimituskulu on 0€. Mikäli palautat osan ostamistasi tuotteista ja alunperin ilmaisen toimituksen loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 80 euroon, vähennämme palautettavasta summasta toimituskulut 6,90€.

Toimitus Suomen ulkopuolelle Euroopan maihin maksaa 24,90€.

Toimitustapa

Toimitamme tuotteet Postin pakettina tilauslomakkeella valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Suosimme kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan suomalaiseen osoitteeseen 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kesällä, arkipyhien aikaan tai poikkeuksellisessa ruuhkatilanteessa toimitusaika saattaa hetkellisesti olla pidempi, jolloin pyrimme ilmoittamaan arvioidun toimitusajan verkkokaupan sivustolla. 

Toimituksen seuranta

Toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen seurantatunnuksen, jonka avulla pystyt seuraamaan toimituksen etenemistä. 

Tuotteen palauttaminen

Tavoitteemme on minimoida tarvittavat kuljetukset, joten palautusten välttämiseksi pyrimme kuvailemaan myytävät tuotteet mahdollisimman tarkasti.

Mikäli tuotteen palauttaminen mietityttää, voit rauhassa pohtia tuotteen sopivuutta ja käyttää tuotetta, sillä Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta ostetut tuotteet voit myydä alle 3:n kuukauden kuluttua ostoksesta jopa 75% tuotto-osuudella. Katso lisää myyjän tuottotaulukosta. Palautukselle on siten olemassa vaihtoehto!

Ymmärrämme hyvin myös sen, että joissakin tapauksissa tuote on kaikesta huolimatta palautettava. Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lukien. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin sen meiltä ostit, eli se ei saa olla käytetty, muokattu tai pesty. Asiakas maksaa itse palautettavan tuotteen postikulut, ellei tuote ole väärä tai poikkea oleellisesti tuotekuvauksesta. 

Tuotteen palautusohje

 1. Täytä lähetyksen mukana saamasi paperinen palautuslomake ja liitä se pakkauksen sisälle. 
 2. Pakkaa tuote huolellisesti. Voit käyttää alkuperäistä pakkausta, mikäli se on ehjä.
 3. Huomioithan, että palautus on asiakkaalle maksullinen. Maksa postimaksu ja lähetä palautettava tuote postitse osoitteeseen: 
  Luomme Finland Oy
  PL 102
  00201 HELSINKI
  Puhelinnumero 045 783 104 76

  Sähköpostiosoite info@suomimuoti.fi

  Paketin lähettäminen tapahtuu kätevimmin ja edullisimmin maksamalla lähetys Postin nettisivuilla ja viemällä valmiiksi maksettu paketti Postin automaattiin tai palvelupisteeseen. Voit tehdä lähetyksen myös missä tahansa Postin palvelupisteessä. Laitathan lähetykseen puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme, jotta varmasti saamme tiedon palautuksen saapumisesta.

  4. Pyydä ja säilytä palautuksesta kuitti, jossa on paketin lähetystunnus. 

  Rahojen palautus

  Palautukset käsitellään 5 arkipäivän kuluessa tuotteiden palautumisesta. Rahat palautetaan luottokortillesi tai maksutilillesi kahden viikon kuluessa. 

  Mikäli tilauksesi toimitus oli ilmainen, mutta palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 80 euroon, vähennetään palautettavasta summasta tilauksen postituskulut 6,90 euroa.

  Tarvitsetko apua?

  Autamme sinua mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@suomimuoti.fi

   

  Tervetuloa ostamaan vastuullisesti suomalaista muotia suomalaisesta verkkokaupasta 💙

  Suomimuoti.fi-verkkokauppa on kestävämpi valinta, sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Pidentämällä tuotteen elinkaarta saadaan siihen valmistuksen aikana sidotut resurssit pysymään kierrossa pidempään, jolloin luonnonvaroja säästyy.