Tilaaminen, toimitukset ja palautukset

Tuotteet ostetaan Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta osoitteesta suomimuoti.fi. Tarvittaessa autamme sinua mielellämme, joten voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@suomimuoti.fi 

 

 

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet ostetaan Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta osoitteesta suomimuoti.fi. Tuotteiden myyjänä toimii Luomme Finland Oy, jonka aputoiminimi on Suomimuodin lumoissa. 

Tutustuthan huolella tuotetietoihin

Verkkokaupassamme on myynnissä vähän käytettyjä suomalaisten merkkien vaatteita, laukkuja ja asusteita. 

Tuotevalikoimamme koostuu huolella valikoiduista, laadukkaista vähän käytetyistä ja edelleen käyttökelpoisista kotimaisista tuotteista 1960-luvulta nykypäivään. Asiantuntevan seulamme läpi valikoidut tuotteet ovat hyväkuntoisia ja huolellisesti ja taidokkaasti valmistettuja. Vuosikymmeniä hyvänä säilynyt tuote on vastuullinen ja kestävä valinta vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Huomioithan kuitenkin, että vintage & second hand -tuotteet ovat yleisesti enemmän tai vähemmän käytettyjä, joten niiden kunto harvoin vastaa täysin uutta. Pyrimme ilmoittamaan jokaisen tuotteen kohdalla mahdolliset pienetkin viat. Käytössämme on kolmiportainen kuntoluokitus: uusi, hyvä, tyydyttävä. Uusi tuote on täysin käyttämätön ja esimerkiksi tuotelaput ovat vielä paikoillaan. Luokituksessamme tuote on hyväkuntoinen, mikäli se ei ole enää uusi, mutta siinä ei ole mainittavia vikoja. Tyydyttäväkuntoinen tuote on yleisilmeeltään siisti ja edelleen oikein käyttökelpoinen, mutta siinä saattaa olla jokin pieni kauneusvirhe, esim. nahkalaukussa ajan patinaa tai käytössä tulleita, sinänsä käyttöä haittaamattomia pieniä pintanaarmuja tai vaatteessa pieni tahra tai paikattu kohta. Olemme tuotekuvauksissa ilmoittaneet tarkasti tällaiset mahdolliset pikkuviat.

Pyrimme siihen, että sinulla on ostopäätöksesi tueksi mahdollisimman tarkat koko-, materiaali- ja väritiedot tilaamastasi tuotteesta. Tutustuthan ennen tilauksen tekemistä huolella tuotekohtaisiin tietoihin. Huomioithan esimerkiksi sen, että menneiden aikojen vaatteiden kokomerkinnät poikkeavat nykyisistä. Tämän vuoksi olemme erityisesti vaatteiden kohdalla ilmoittaneet tarkat mitat vaatteen sopivuuden arvioimisen tueksi. Huomioithan myös, että ilmoittamamme second hand -tuotteiden mitat ovat vaatteen mittoja, eli lisää vaatteen mittaan aina muutama sentti, jotta vaate istuu päälläsi kauniisti.

Olemme myös laatineet tarkempia ohjeita, joiden avulla second hand - ja vintagevaatteiden ostaminen verkkokaupasta sujuu entistä helpommin. 

Tuotteiden hinnat sisältävät veron (käytetyt tuotteet alv 0%, marginaaliverotus).

Maksuvaihtoehdot

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat:

MobilePay

Pankkimaksut: OP, Nordea, DanskeBank, Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken

Luottokorttimaksut: Visa, MasterCard, American Express

Lasku- ja osamaksupalvelut: Jousto 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Paytrail Oyj:n maksuehdot

Toimituskulut

Tilauksen toimittaminen postipakettina suomalaiseen postiosoitteeseen maksaa 6,90€. Vähintään 80€ suuruisen tilauksen toimituskulu on 0€. Mikäli palautat osan ostamistasi tuotteista ja alunperin ilmaisen toimituksen loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 80 euroon, vähennämme palautettavasta summasta toimituskulut 6,90€.

Toimitus suomalaiseen osoitteeseen kotiinkuljetuksena maksaa 24,90€.

Toimitus Suomen ulkopuolelle Euroopan maihin postipakettina maksaa 24,90€.

Nouto Second Hand Marketista Kauppakeskus Redistä Helsingin Kalasatamasta on ilmainen.

Myyjän oikeus tilauksen perumiseen

Osa tuotteistamme on myynnissä myös osastollamme Second Hand Marketissa Kauppakeskus Redissä. Mikäli verkkokaupasta ostamasi tuote on myyty myymälässä eikä ole enää saatavilla, ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostitse ja hyvitämme puuttuvan tuotteen sinulle tilauksen maksutavan mukaan.

Toimitustapa

Jos valitset toimitustavaksi postipaketin, toimitamme tuotteet Postin pakettina. Pienet paketit tulevat suoraan kotiin ja isommat paketit tulevat noudettavaksi lähimpään Postin noutopisteeseen. Suosimme kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

Voit valita tilauksellesi myös kotiinkuljetuksen, jolloin voit valita lähetykselle sopivan toimitusajan.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voit noutaa ilmaiseksi Second Hand Marketista Kauppakeskus Redistä Helsingin Kalasatamasta. Valitse tässä tapauksessa toimitustavaksi nouto myymälästä. Tilatut tuotteet tulee noutaa myymälästä 14 vrk:n kuluessa. Noutamatta jääneet tilaukset toimitetaan kierrätykseen eikä maksua palauteta.

Toimitusaika

Postitse lähetettävät tuotteet toimitetaan suomalaiseen osoitteeseen 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kesällä, arkipyhien aikaan tai poikkeuksellisessa ruuhkatilanteessa toimitusaika saattaa hetkellisesti olla pidempi, jolloin pyrimme ilmoittamaan arvioidun toimitusajan verkkokaupan sivustolla. 

Second Hand Marketiin noudettavaksi toimitettavat tuotteet toimitetaan samoin 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ja edellä mainitut poikkeukset koskevat myös tätä toimitustapaa.

Toimituksen seuranta

Jos valitset toimitustavaksi postipaketin, toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen seurantatunnuksen, jonka avulla pystyt seuraamaan toimituksen etenemistä. Saat myös ilmoituksen tekstiviestillä, kun lähetyksesi on noudettavissa Postista. 

Jos valitset toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, saat Postista viestiä toimitusajan sopimiseksi.

Jos valitset toimitustavaksi noudon Second Hand Marketista, saat sähköpostitse tiedon, kun tilauksesi on noudettavissa. Tilatut tuotteet tulee noutaa myymälästä 14 vrk:n kuluessa. Noutamatta jääneet tilaukset toimitetaan kierrätykseen eikä maksua palauteta.

Tuotteen palauttaminen

Tavoitteemme on minimoida tarvittavat kuljetukset, joten palautusten välttämiseksi pyrimme kuvailemaan myytävät tuotteet mahdollisimman tarkasti.

Mikäli tuotteen palauttaminen mietityttää, voit rauhassa pohtia tuotteen sopivuutta ja käyttää tuotetta, ja mikäli päädyt siihen, että tuote ei ole sinun juttusi, voit myös aina myydä sen uudelleen Suomimuodin lumoissa -verkkokaupassa hyvällä tuotto-osuudella. Palautukselle on siten olemassa vaihtoehto!

Ymmärrämme hyvin myös sen, että joissakin tapauksissa tuote on kaikesta huolimatta palautettava. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lukien. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin sen meiltä ostit, eli se ei saa olla käytetty, muokattu tai pesty. Asiakas maksaa itse palautettavan tuotteen postikulut, ellei tuote ole väärä tai poikkea oleellisesti tuotekuvauksesta. 

Tuotteen palautusohje

 1. Täytä lähetyksen mukana saamasi paperinen palautuslomake ja liitä se pakkauksen sisälle. 
 2. Pakkaa tuote huolellisesti. Voit käyttää alkuperäistä pakkausta, mikäli se on ehjä.
 3. Huomioithan, että palautus on asiakkaalle maksullinen. Maksa postimaksu ja lähetä palautettava tuote postitse osoitteeseen: 
  Luomme Finland Oy
  PL 102
  00201 HELSINKI
  Puhelinnumero 04578310476

  Sähköpostiosoite info@suomimuoti.fi

  Paketin lähettäminen tapahtuu kätevimmin ja edullisimmin maksamalla lähetys Postin nettisivuilla ja viemällä valmiiksi maksettu paketti Postin automaattiin tai palvelupisteeseen. Voit tehdä lähetyksen myös missä tahansa Postin palvelupisteessä. Laitathan lähetykseen sähköpostiosoitteemme ja puhelinnumeromme, jotta varmasti saamme tiedon palautuksen saapumisesta. Huomioithan, että palautuksen perille saapumisen varmistamiseksi ajallaan palautusta ei tule lähettää kirjeenä vaan pakettina, jonka kulkua on mahdollista seurata lähetystunnuksen avulla. 

  4. Pyydä ja säilytä palautuksesta kuitti, jossa on paketin lähetystunnus. 

  Voit palauttaa verkkokaupasta ostetut tuotteet veloituksetta kauppakeskus Redissä sijaitsevaan Second Hand Marketiin. Liitä palautuksen mukaan palautuslomake sekä lähete, jossa on tilausnumero ja yhteystietosi. Palauttaessasi tuotteen Second Hand Marketiin ilmoitathan myös palautuksesta sähköpostilla info@suomimuoti.fi, jotta tiedämme noutaa palautuksesi myymälästä. 

  Huomioithan, että paikan päällä Second Hand Marketissa ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

  Rahojen palautus

  Palautukset käsitellään kahden viikon kuluessa palautettujen tuotteiden vastaanottamisesta ja maksu palautetaan sinulle samalle maksutavalle, jota käytit maksaessasi verkkokaupassa.

  Mikäli tilauksesi toimitus oli ilmainen, mutta palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 80 euroon, vähennetään palautettavasta summasta tilauksen postituskulut 6,90 euroa.

  Tarvitsetko apua?

  Autamme sinua mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@suomimuoti.fi

   

  Tervetuloa ostamaan vastuullisesti suomalaista muotia suomalaisesta verkkokaupasta 💙

  Suomimuoti.fi-verkkokauppa on kestävämpi valinta, sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Pidentämällä tuotteen elinkaarta saadaan siihen valmistuksen aikana sidotut resurssit pysymään kierrossa pidempään, jolloin luonnonvaroja säästyy.