Circular Monday - vastuullisen kuluttamisen merkkipäivä 💚

Tänään 23.11. vietetään kansainvälistä Circular Mondayta eli kiertotalouden ja vastuullisen kuluttamisen päivää. Tämä päivä on meille tärkeä. Suomimuodin lumoissa syntyi rakkaudesta suomalaiseen muotiin ja vastuulliseen kuluttamiseen. Kotimaisuus ja kestävät valinnat ovat sydäntämme lähellä.

Toimintamme perustuu ajatukselle, että meille suomalaisille vastuullisin valinta muodin saralla on laadukas, lähituotantona valmistettu kotimainen tuote, joka kestää vuosikymmeniä, ei ole valmistusprosessinsa vaiheissa matkannut maailman laidalta toiselle, on tuotettu ihmisoikeuksia kunnioittaen ja on osaltaan ollut luomassa työtä ja hyvinvointia Suomeen.

Meille vastuullisuus on yhteiskuntavastuuta ja ympäristöystävällisyyttä. Ostamalla kotimaista me suomalaiset luomme työtä, verotuloja ja hyvinvointia Suomeen ja kierrättämällä säästämme luonnonvaroja ja suojelemme ympäristöä.

Kannustamme tukemaan kotimaisia pienyrittäjiä, ostamaan kotimaisia ja kierrätettyjä tuotteita ja kierrättämään tarpeettomiksi jääneet kotimaiset vaatteet ja asusteet verkkokaupassamme 💙

Tänä poikkeuksellisena vuonna moni meistä on viettänyt aiempaa enemmän aikaa Suomen luonnossa. Myös meille Suomimuodin lumoissa puhdas luonto on tärkeä henkireikä, akkujen lataamis- ja inspiroitumispaikka. Haluamme nähdä kansallismaisemamme kauniina vielä vuosikymmenten päästä ja toivomme, että tulevillakin sukupolvilla olisi siihen mahdollisuus. Lahjoitamme prosentin kaikista verkkokaupastamme vuonna 2020 tehdyistä tuoteostoista Suomen luonnonsuojeluliitolle. Toivomme, että voimme omalla toiminnallamme edistää ympäristöystävällisemmän kuluttamisen sanomaa 💚