Ihanaa ystävänpäiväviikonloppua ja aurinkoista kevättalvea 🤗🥰

Hyvää ystävänpäivää Sinulle, suomimuodin ystävä 💙

Ystävänpäivätervehdys suomimuodin ystäville

Vaikka ystävänpäiväjuhlat jäisivät tänä vuonna väliin, voit aina hemmotella itseäsi ihanilla kotimaisilla second hand -ja vintagelöydöillä, joita valikoimaamme saapuu kaiken aikaa lisää. Meillä on hiljattain ollut ilo saada myyntiin vintagekauppa Evergreen Garderobin uskomattoman upeita kotimaisia 60-90-lukujen vaateaarteita. Näitä ihanuuksia on normaalioloissa esillä erilaisissa vintagetapahtumissa, mutta nyt poikkeusolojen aikaan tapahtumien peruunnuttua olemme iloisia, että voimme ojentaa auttavan kätemme ja tarjota näitä aarteita saatavillesi verkkokaupassamme. Tutki valikoimaamme ja poimi löydöt talteen!

Lähiviikoille on luvassa ihania aurinkoisia talvipäiviä, ja vielä on käyttöä lämpimälle talvitakille. Pikkuhiljaa kevätaurinko alkaa lämmittää ja pakkaset väistyvät pirteiden kevätsäiden alta. Tällöin kaunis villakankainen jakku on mitä mainioin takkivalinta – ja näitä löytyy valikoimastamme useita erilaisia. Tutustu takkivalikoimaamme ja löydä itsellesi uusi kotimainen vintagetakki!

Kevään tullen mieli tekee jo jättää verkkarit ja villapaidat nurkkaan ja alkaa katsella kepeämpiä vaatteita kevääksi ja kesäksi. Valikoimastamme löydät mitä ihanampia kotimaisia mekkoja ja hameita, nappaa omasi talteen jo nyt!

Hyvää ystävänpäivää ja aurinkoista kevättä, Suomimuodin ystävä!

Valikoimaamme tutkiessamme huomioithan sen, että kokonumero ei kerro kaikkea. Vintagekoot poikkeavat nykyisistä; 60-70-luvuilla koot olivat varsin pieniä ja 80-90-luvuilla taas muoti suosi väljää oversize-tyyliä, joka saattoi huippuvuosina mennä todellakin ihan överiksi. Uudemmissa suomalaisissa vaatteissa koot ovat myöskin usein huomattavasti isompia kuin ulkomaisissa. Kokonumero on siten vain suuntaa antava lähtökohta, ja olennaisempaa on tarkistaa tuoteilmoituksessa olevien mittojen avulla, olisiko vaate sopiva sinulle. Yllätyksiä saattaa tulla suuntaan jos toiseenkin!

Siispä jos valikoimassamme on vaate, joka muuten olisi täydellinen mutta kokonumero väärä, kannattaa vielä varmuudeksi arvioida mittojen avulla, voisiko se sittenkin näyttää täydelliseltä juuri sinun ylläsi. Esimerkiksi mallinukkemme on kokoa 34/36, mutta hänen päällään moni isompi vaate näyttää yllättävän hyvältä, nyt kun muotikin suosi väljempiä linjoja. Hyvänä ohjenuorana voisi mielestäni pitää, että vaate kannattaa ostaa mieluummin hieman liian isona kuin liian pienenä, sillä liian pieni vaate tuskin koskaan näyttää hyvältä mutta hieman liian iso saattaa olla hyvinkin tyylikäs ylläsi. Ja mikä vielä tärkeämpää, liian pieni vaate tuntuu inhottavalta ja parasta on, kun vaate ei hierrä eikä kierrä mistään 🥰

 

Aurinkoisin mielin kevättä kohti 🤩

 

Hanna

Suomimuodin lumoissa