Kaunista keskikes√§n juhlaa ūüíõ

Suomimuodin lumoissa toivottaa hyvää juhannusta!

Suloisen suven kohokohta, juhannus, on kyllä ihanaa aikaa. Suomen luonto on kauneimmillaan ja kesää on vielä reilusti jäljellä. Ehkäpä edessä on jälleen kerran upea hellekesä ja lämpöä riittää pitkälle syksyyn!

Kotimaisen kierrätysmuodin valikoimastamme teet vastuullisia vaatehankintoja kesääsi. Valikoimamme koostuu ajan saatossa rakkaudella valituista suomimuodin aarteista - nostalgisista menneiden vuosikymmenten suomivintagen helmistä nykyisten suomalaisten brändien luomuksiin. Meillä ei eletä sesongeittain eikä valikoimamme vaihdu tiuhaan tahtiin vaan meiltä löydät kestävää ja ajatonta kotimaista muotia, joka ilahduttaa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen ja kestää käyttäjältä toiselle.

Valikoimastamme löydät kierrätettyjä kotimaisten vaatemerkkien vaatteita ja asusteita joka vuodenajalle, ja voit tehdä ihania löytöjä, jotka ilahduttavat sinua pitkälle tulevaisuuteen. Toki keskikesällä katse kiinnittyy ensisijaisesti juuri tämän vuodenajan vaatteisiin, vilpoisiin materiaaleihin ja kevyisiin asuihin, joita on ihana käyttää juuri nyt, keskikesän kuumuudessa. Esittelen sinulle muutaman ajankohtaisen kesäsuosikkini.

 

Miranella kotimainen vintage mansikkamekko

90-luvun alun maksimittainen, hulmuavahelmainen viskoosimekko on täydellinen kesämekko, joka sopii niin toimistolle kuin kesäisille kaupungillekin, myös hieman juhlavampiin hetkiin. Miranellan Suomessa valmistetussa maksimekossa on herkulllinen, ajankohtainen mansikkakuosi.

Lena mustat suorat pellavahousut

Leveälahkeiset pellavahousut ovat kesäiset klassikot vailla vertaa ja sopivat monenlaisten yläosien kanssa käytettäväksi. Soilituotteen Suomessa valmistetut Lena-pellavahousut ovat aivan uudenveroisessa kunnossa ja niissä on vielä alkuperäinen hintalappu kiinni.

Kaunotar safarityylinen kotimainen vintage kesäpusero

Safarityyli on ajaton kesäklassikko. Laadukkaasta Finlaysonin puuvillasekoitekankaasta ommeltu Kaunotar Finn Fashionin 70-luvun pusero toimii kesästä toiseen.

Marimekko vintage neliömallinen puuvillahuivi

Bandanahuivi päähän tai kaulaan! Neliönmallinen puuvillahuivi on monikäyttöinen kesäasuste. Huivivalikoimassamme vielä muutamia Marimekon vintagehuiveja saatavilla!

 

N√§m√§ kes√§iset ihanuudet ja monet muut kotimaiset suosikit odottavat sinua verkkokaupan valikoimassa. Tervetuloa poimimaan kes√§n muotisato talteen, vaikkapa mukavasti sielt√§ laiturin nokasta ‚ėÄ

Kaunista kes√§√§ Sinulle, Suomimuodin yst√§v√§ ūüíõ

 

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa