Kotimaisia, kierrätettyjä, vastuullisia jouluostoksia 💝

Hemmottele itseäsi, ilahduta ystävääsi kestävin kotimaisin valinnoin!

Hanki tänä vuonna joululahjat vastuullisesti kierrätettyinä ja kotimaisina - tee itsellesi ja ystävällesi ihania joululöytöjä kotimaisen vintage & second hand -muodin verkkokaupasta. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisilta merkeiltä ja uniikkeja yksittäiskappaleita, pidettyjä, rakastettuja suomalaisen muodin taidonnäytteitä, jotka ansaitsevat vielä uuden elämän. Valikoimastamme löydät kotimaista muotia 60-luvulta nykypäivään, sekä tunnetuilta merkeiltä että pieniltä valmistajilta. Voit rajata verkkokaupan valikoimaa tuotetyypin, koon, värin ja valmistajan mukaan ja tehdä siten sopivia täsmälöytöjä. Juhlavaatteet ja -asusteet löydät myös omasta valikoimastaan

Verkkokauppaostosten lisäksi voit tutustua osaan tuotteistamme myös paikan päällä, ihastella, hypistellä ja sovitella suomalaisen muodin aarteita eri vuosikymmeniltä. Osastomme Second Hand Marketissa on hiljattain saanut uuden ilmeen ja valikoimamme on täydentynyt viikoittain ajankohtaisilla kotimaisilla vintage & second hand -aarteilla. Second Hand Market on syksyn mittaan laajentunut lukuisilla uusilla kiertotalousalan yrittäjien osastoilla ja seinätkin saaneet väriä ja uutta eloa - alkujaan avara, minimalistinenkin tila on muuttunut upeita löytöjä pursuilevaksi aarreaitaksi! 

Meidänkin rekit ovat jo aika lailla täynnä suomimuodin aarteita. Tällä hetkellä osastollamme oleva valikoima on kuratoitu erityisesti talven juhlakautta silmällä pitäen. Itsenäisyyspäiväksi on tulossa vielä muutama teemaan sopiva asu, ja joulun lähestyessä muutama lisää. Käypä poimimassa upeat löydöt talteen! Löydät osastomme Second Hand Marketin sisäänkäynnistä katsottuna oikealta seinustalta ja tunnistat sen isosta pyörivästä rekistä, josta tällä hetkellä löydät ajankohtaisia juhlapuseroita.

Osastoltamme löydät valikoituja ajankohtaisia tuotteita verkkokaupan valikoimasta, ja laajempi valikoima on edelleen ostettavissa verkkokaupassa suomimuoti.fi. Jos löydät verkkokaupasta jotain kiinnostavaa ja haluaisit sovittaa vaatetta ennen ostopäätöstä, voit varata tuotteen sovitettavaksi Second Hand Marketiin laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen info@suomimuoti.fi, niin sovitaan sopiva sovitusajankohta. Jos tuote on sinulle sopiva, voit maksaa sen kätevästi myymälän kassalla. Voit myös noutaa verkkokauppaostoksesi ilmaiseksi myymälästä valitsemalla verkkokaupan kassalla toimitustavaksi noudon myymälästä.

Second Hand Marketin löydät Kauppakeskus Redistä Helsingin Kalasatamasta, kauppakeskuksen 3. kerroksesta länteen johtavan metron sisäänkäynnin vierestä, Kierrätyskeskuksen takaa. Kävele rohkeasti Kierrätyskeskuksen läpi ja löydät uudenlaisen, kiehtovan paratiisin täynnä toinen toistaan upeampia kierrätysaarteita!

Tunnelmallista joulun odotusta ja ihania talvitunnelmia sinulle,
Suomimuodin ystävä 💖
 
Hanna
Suomimuodin lumoissa