Me käymme joulun viettohon 🎄

Tunnelmallinen joulunaika on täällä ja vuosi 2022 lähestyy loppuaan. On tullut aika kiittää tästä vuodesta, joka on ollut monella tapaa merkityksellinen ja muutoksia täynnä. Myös me Suomimuodin lumoissa saimme kokea merkittävän muutoksen, kun avasimme hiljalleen jo pari vuotta toimineen verkkokaupan rinnalle oman osastomme Kauppakeskus Rediin syksyllä perustettuun kiertotalousalan yrittäjien yhteismyymälään, Second Hand Marketiin. 

Osastoltamme Second Hand Marketista löydät ajankohtaisen, täydentyvän valikoiman kotimaista vintage & second hand -muotia verkkokauppamme valikoimasta. Second Hand Market palvelee sinua koko jouluviikon ajan muutamin poikkeuksin. Second Hand Marketin joulunajan poikkeusaukioloajat ovat seuraavat:

Lauantai 24.12. avoinna 9–13
Sunnuntai 25.12. suljettu
Maanantai 26.12. avoinna 12–18
Lauantai 31.12. avoinna 10–18
Sunnuntai 1.1. suljettu

Normaalisti Second Hand Market on avoinna arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-16. Tervetuloa unohtumattomalle tutustumiskierrokselle uskomattoman upeiden kierrätysaarteiden maailmaan!

 

Joululomalla on hetki aikaa hengähtää arjen kiireiden välissä, ehkä ottaa omaa aikaa ja tehdä kestäviä kotimaisia verkkokauppaostoksia ensi vuotta silmällä pitäen. Valikoimastamme löydät ajattoman tyylikkäitä vaatteita, asusteita, koruja ja laukkuja rakastetuilta suomalaisilta brändeltä, laadukkaita ja hyväkuntoisia kotimaisia vintage & second hand -aarteita, joilla on vielä pitkä elämä edessään.

Suomimuodin lumoissa hiljentyy joulunviettoon jouluaaton ja uudenvuodenaaton väliseksi ajaksi. Verkkokauppatoimituksissa on tuolloin viikon tauko. Toimitamme tilauksesi viimeistään 2.1.2023.

Tunnelmallista joulunaikaa ja iloisen inspiroivaa tulevaa vuotta!

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa