Mieleenpainuva vuosi huipentuu ihanaan juhlakauteen ūüíĖ

Meille monille mieleenpainuva,¬†poikkeuksellinen ja raskaskin vuosi alkaa pikkuhiljaa olla takana. Joulun aika ja kaivattu lepotauko l√§hestyy. Nyt on aika hiljenty√§ ja rentoutua. Loppuvuosi huipentuu my√∂s vuoden ihanimpaan juhlasesonkiin, jouluun ja uuteen vuoteen ūüíĚ‚ú®

Tänä vuonna juhliin ei ehkä pukeuduta niinkään näyttäytymisen vuoksi vaan ihan aidosti omaksi iloksi ja itseä varten. Mutta juuri siksi on lupa pukeutua juuri kuten on aina haaveillut, toteuttaa kaikki aiemmin toteuttamatta jääneet kuningatarunelmat, luoda säihkettä ja loistoa harmaan arjen vastapainoksi!

Mieleenpainuva vuosi huipentuu uudenvuoden juhlaan. Piristä itseäsi ihanalla juhla-asulla, olet sen ansainnut! Juhlakokoelmastamme löydät säihkettä ja kimallusta, ajatonta juhlatyyliä tai upeita vintageluomuksia, mitä ikinä kaipaatkaan luodaksesi pienen juhlahetken arjen keskelle. 

Suomimuodin lumoissa juhlakokoelma

 

Vuoden vaihtuessa onkin pikkuhiljaa aika alkaa taas päivittää vaatekaappia uuteen kauteen. Jos kaipaat klassista tyyliä ensi vuoteen, valikoimastamme löydät ajattomia, laadukkaista materiaaleista valmistettuja asuja hillityissä väreissä, kestävästä laadustaan tunnetuilta perinteikkäiltä suomalaisilta merkeiltä kuten Andiata, Mallimari, Marimekko, Nanso, Piretta, Pola, P.T.A, Ril’s ja Voglia.

Suomimuodin lumoissa klassista tyyliä

 

Valikoimamme hemmottelee myös vintagetyylin ystäviä. Ehkä säväytät ensi vuonna uudessa, upeassa vintagemekossa? Sukella valikoimamme syövereihin ja tee ihania vintagelöytöjä. Nostalgisten suomalaisten valmistajien, kuten Kaisu Heikkilä, Kaunotar, Kirjokangas, Salonne, Soili ja Vuokko, aarteet odottavat Sinua! 

Suomimuodin lumoissa vintagemekot

 

Uusi vuosi, uusi laukku? Tutustu monipuolisen laukkuvalikoimamme aarteisiin ja poimi omasi talteen! Valikoimastamme löydät upeita laukkuja nimekkäiltä ja laadustaan tunnetuilta suomalaisilta laukkuvalmistajilta, kuten Friitala, Jubella, Nateva, Okay’s, PT Design ja Three Bags. Kaikki valikoimamme laukut ovat aitoa nahkaa, ellei muuta mainita, ja asiantuntemuksella myyntiin valikoituja.

Suomimuodin lumoissa laukkukokoelma

Ihanaa joulunodotusta ja rentouttavaa joulunaikaa Sinulle! Tervetuloa aina sopivan lepohetken tullen virkistym√§√§n sivustollemme, selailemaan koko ajan t√§ydentyv√§√§ valikoimaamme ja tekem√§√§n upeita l√∂yt√∂j√§ ūüíĚ

Hanna

Suomimuodin lumoissa