Osta työtä Suomeen -päivä 4.12.

Suomimuodin lumoissa kannustaa ostamaan suomalaisia tuotteita ja palveluita. Kun seuraavan kerran käyt muotiostoksilla, osta kotimaista. Siitä voi tulla tapa!

Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Erityisesti kulunut koronavuosi on ollut monelle yrittäjälle tukala. Siispä nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa.

Ajatella, että jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa (Suomalaisen työn liitto). Ja vaikka suomalaisen brändin suunnittelema vaate olisi valmistettu ulkomailla, sen hinnasta jää noin 80 % kotimaahan ostaessasi sen Suomesta (Suomen Tekstiili ja Muoti ry).

Suomimuodin lumoissa syntyi rakkaudesta suomalaiseen muotiin ja ympäristöystävälliseen kuluttamiseen. Kotimaisuus ja kestävät valinnat ovat sydäntämme lähellä. Haluamme tarjota vaihtoehdon sesongeittain vaihtuvalle pikamuodille ja kertakäyttökulttuurille. Toimintamme sinisenä lankana on ajatus, että meidän suomalaisten näkökulmasta kaikkein vastuullisin valinta muodin saralla on laadukas, lähituotantona valmistettu kotimainen tuote, joka kestää vuosikymmeniä, ei ole valmistusprosessinsa vaiheissa matkannut maailman laidalta toiselle, on tuotettu ihmisoikeuksia kunnioittaen ja on osaltaan ollut luomassa työtä ja hyvinvointia Suomeen.

Tehdään vastuullisia valintoja muodin saralla – tuetaan kotimaisia vaatevalmistajia, ostetaan lähellä tuotettua ja kierrätetään suomimuotia verkkokaupassamme 💞