Pääsiäinen tuo kevään tullessaan 💛

Pääsiäinen tuo tullessaan toiveen keväästä ja lähestyvästä kesästä. Kevätauringon lämmittäessä on hiljalleen aika jättää jäähyväiset talvivaatteille ja vaihtaa kevyempiin kuteisiin. Kevään saapumisen kunniaksi esittelen ajankohtaisia suosikkejani kotimaisen vintage & second hand -muodin valikoimastamme.

Tänä keväänä bleiseri on tehnyt paluun muodin ykkösasusteena. Takkivalikoimastamme löydät kotimaisten valmistajien jakkuja ja bleisereitä eri vuosikymmeniltä. Erityisesti 80-90-lukujen rennon oversize-tyyliset bleiserit näyttävät jälleen erittäin ajankohtaisilta. Monipuolinen valikoimamme ilahduttaa sekä värikkäiden että mustavalkoisten bleisereiden ystäviä.

Piretta beige villakangasbleiseri

 Piretta bleiseri 45€ 

 

Carolin Muoti-Hovi mustavalkoinen kuviollinen bleiseri

 Carolin Muotihovi bleiseri 44€

 

Miranella sitruunankeltainen bleiseri

 Miranella bleiseri 40€

 

Pola ruohonvihreä bleiseri

 Pola bleiseri 36€

 

Yhdistä bleiseri leveälahkeisten housujen tai hameen kanssa. Hamevalikoimamme on täynnä eri vuosikymmenten kotimaisia hameita eri väreissä. Valitsetko villasekoitekankaisen kynähameen vai hulmuavahelmaisen vekkihameen?

 

Naisten Pukutehdas beige villasekoitekankainen kapea hame

 Naisten Pukutehdas hame 35€

 

Pola vaaleanruskea villasekoitekankainen kapea hame

 Pola hame 35€

 

Lady Soili mustavalkoinen kuviollinen vekkihame

 Soili-tuote hame 42€

 

Mekko on kesäkauden ykkösvaate, huoleton ja helppo valinta kesäksi. Kotimaisten mekkojen valikoimasta löydät erityylisiä mekkoja eri vuosikymmeniltä. Yhtenä päivänä sopivin valinta on käytännöllinen paitamekko, toisena päivänä on ihana irrotella naisellisessa kellohelmaisessa mekossa.

 

Amis mustavalkoraidallinen paitamekko

 Amis paitamekko 59€

 

Naisten Pukutehdas vaalea raidallinen paitamekko

 Naisten Pukutehdas paitamekko 49€

 

Svengi punavalkoraidallinen kellohelmainen mekko

 Svengi kellohelmainen mekko 65€

 

Suomen kesä on aina arvoitus, ja monesti kesäistä vaatetusta onkin tarpeen täydentää neuleella, joka lämmittää viileinä kesäaamuina ja -iltoina. Neulevalikoimasta löydät jälleen muodikkaita kuviollisia oversize-neuleita sekä menneiden vuosikymmenten kotimaisia neuletakkeja asukokonaisuuttasi täydentämään.

 

Annulin Design kuviollinen neulepaita

 Annulin Design neulepusero 34€

 

Pierre Cavallo valkoinen pitsineuletakki

 Pierre Cavallo pitsineule 35€

 

Brenda tummanvihreä neuletakki

 Brenda neuletakki 35€

 

Pellavainen, silkkinen tai puuvillainen huivi täydentää keväisen tyylisi. Kietaise huivi huolettomasti kaulaan ja asusi näyttää huolellisen viimeistellyltä!

 

Marimekko Kevätsade pitkä pellavahuivi

 Marimekko pellavahuivi 40€

 

Marja Kurki kuviollinen silkkihuivi

 Marja Kurki silkkihuivi 25€

 

Pääsiäinen on kevään käännekohta, jolloin talven synkkyys jää taa, luonto puhkeaa vähitellen kukkaan ja valoa, iloa ja energiaa riittää pitkän, pimeän kauden jälkeen aivan uudella tavalla. Pitkän poikkeusajan jälkeen on taas ihana panostaa pukeutumiseen ja voimaantua omantyylisistä vaatteista! Tänä vuonna on todellakin lupa leikitellä väreillä ja kuoseilla ja nauttia pukeutumisen ilosta, joka on kahden koronavuoden aikana päässyt tukahtumaan. Valitsemalla kotimaista ja kierrätettyä teet sen vastuullisesti, luonnonvaroja kuluttamatta ja suomalaista osaamista arvostaen.

Suomimuodin lumoissa rauhoittuu pääsiäisen viettoon kiirastorstaina, ja pääsiäisen aikaan tulleet tilaukset postitamme pääsiäisen jälkeisenä tiistaina. Verkkokauppa on avoinna 24/7 ja kiireellisissä kysymyksissä tavoitat meidät sähköpostitse info@suomimuoti.fi.

Rentouttavaa pääsiäistä ja virkistävää kevättä Sinulle, Suomimuodin ystävä 💛

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa