Paljon onnea 70-vuotias Marimekko ❤

Rakas kansallisaarteemme Marimekko perustettiin 21.5.1951 eli on tänään saavuttanut arvokkaan 70 vuoden iän. Suomimuodin lumoissa lämpimästi onnittelee päivänsankaria 🤗💕

Marimekon tuotteet ovat suomalaisten ikisuosikkeja ja haetuimpia tuotteita meidänkin verkkokaupassamme. Olemme koonneet Marimekon tuotteita löydettäväksesi Marimekko-kokoelmaamme. Monet aarteista ovatkin jo löytäneet uuden, onnellisen omistajan, mutta monet ihanuudet vielä odottavat ottajaansa. Tee löytöjä ja poimi aarteet omaan talteen!

Tässä muutamia Marimekko-kokoelmamme aarteita vuosikymmenten varrelta - ihanaa värien ja kuosien iloittelua 🥰

Marimekko Suomi Finland vihreäsävyinen pusero ja hame

Marimekon varhaisempaa kotimaista tuotantoa edustaa esimerkiksi tämä pusero ja hame -kokonaisuus, jossa on pirteä vihreäsävyinen kuosi.

Marimekko Mika Piirainen värikäs kesämekko

Mika Piiraisen suunnittelemassa mekossa on upeaa kesäistä väriloistoa.

Marimekko Mika Piirainen mustavalkoinen pellavatunika

Värikylläisyyden vastapainoksi Marimekolta löytyy myös monia mustavalkoisia kuoseja. Pitkä pellavapusero vajaamittaisilla hihoilla on ihana ja monikäyttöinen kesävaate, Mika Piiraisen suunnittelua tämäkin, kuten myös näyttävä, runsashelmainen maksihame, jonka materiaali on ohutta ja vilpoista puuvillabatistia. Puseron on suunnitellut on Samu-Jussi Koski, joka Mika Piiraisen tavoin nousi kuuluisuuteen Marimekon suunnittelijana Kirsti Paakkasen kaudella ja tuli sittemmin tunnetuksi perustamastaan Samuji-vaatemerkistään.

Marimekko Mika Piirainen pitkä mustavalkoinen puuvillabatistihame

Samu-Jussi Kosken suunnittelua edustaa myös tämä upea silkkisifonkimekko.

Marimekko Samu-Jussi Koski musta silkkisifonkimekko

Kirsti Paakkasen kauden suosikkisuunnittelija Ritva Falla modernisoi Marimekon ilmettä bisneshenkiseksi. Villakankainen kapea hame on vaatekaapin ajattoman tyylikäs klassikko.

Marimekko Ritva Falla mustavalkoinen liituraitahame

Marimekon kuviollinen huivi on kiva asuste, jolla piristät vaikka muuten yksiväristä asukokonaisuutta. Huivivalikoimastamme löydät erivärisiä Marimekon huiveja klassisilla Marimekon kuoseilla.

Marimekon erivärisiä huiveja klassikkokuoseissa

On ihanaa nähdä, miten ajattomia Marimekon kuosit ovat ja palaavat trendien huipulle vuosikymmenestä toiseen. Tämä 80-luvulla Suomessa valmistettu mustavalkoinen mekko näyttää jälleen erittäin ajankohtaiselta.

Marimekko Suomi Finland 80-luvun mustavalkoinen mekko

Vielä kerran, lämpimät onnittelut, rakas Marimekko!

Tervetuloa tekemään löytöjä valikoimastamme, Suomimuodin ystävä 💙

 

Ikimuistoisen ihanaa alkukesää toivotellen,

Hanna

Suomimuodin lumoissa