Sibeliuksen päivän tunnelmia 8.12. 🎵

Ikimuistoinen itsenäisyyspäivä takana ja Finlandia-hymnin mahtipontiset soinnut kaikuvat yhä korvissani. Kansallissäveltäjämme Jean Sibelius syntyi 155 vuotta sitten, ja tänään liputamme hänen syntymäpäivänsä kunniaksi ja juhlistamme suomalaisen musiikin päivää 🎶

Sauna, sisu ja Sibelius, siinäpä nuo suomalaisuuden symbolit. Odotan jo malttamattomana puulämmitteisen joulusaunamme terapeuttisia löylyjä ja niitä odotellessani kietoudun neuleen lämpöön kylmyyttä pakoon. Löytyisikö Sinunkin uusi suosikkineuleesi neulevalikoimastamme?

Suomalaisella sisulla pääsemme yli koronavuoden koettelemuksista kuten olemme päässeet yli aiemmistakin kansakuntaamme kohdanneista vastoinkäymisistä. Puhalletaan yhteen hiileen kuten talvisodan hengessä aikanaan ja jälleenrakennetaan yhteistyössä valoisaa tulevaisuutta!

Joulukuun alun juhlallisuuksien jälkeen katse kääntyykin yhä tiiviimmin kohti joulua ja jouluvalmistelut alkavat toden teolla. Ilahduta tänä vuonna itseäsi, ystävääsi tai läheistäsi vastuullisella kotimaisella second hand -lahjalla! Laajasta laukkuvalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Myös monikäyttöinen puuvillahuivi Marimekon klassikkokuosilla on lahja, joka on monen mieleen - tutustu huivivalikoimaamme ja tee lahjalöytöjä!

Ihanaa joulunodotusta 💝

Hanna, Suomimuodin lumoissa