Suloista suvea, Suomimuodin ystävä!

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen - vihreä ja raikas, kupliva ja iloinen, juhlien täyteinen alkukesä on täällä 💚

Tänä vuonna muodin värikartta loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Kahden vuoden eristäytymisen jälkeen nyt on lupa astua esiin, kokoontua yhteen ja irrotella iloisilla väreillä ja kuoseilla. Jos haluat olla mukana trendien huipulla ja tulla nähdyksi, löydät valikoimastamme ihania kotimaisia vintage & second hand -aarteita pirteissä ja raikkaissa väreissä. Voit rajata valikoimaa mielivärisi mukaan tai vain selata valikoimaa ja poimia talteen herkullisimmat värit ja kuosit.

Amis pinkki 80-luvun satiinijakku

Sirkka ja Pirkko 80-luvun kukkapaita

Ajankohtaisen värikylläisyyden vastapainoksi esittelen myös kolme ajatonta ja klassista kesätyyliä, jotka pysyvät muodissa kesästä toiseen: kukkakuviot, safarityyli ja polka dot -kuosi.

Kukkamekkojen ilmestyminen katukuvaan on varma kesän merkki. Valikoimastamme löydät ihania kukkakuosisia mekkoja, hameita ja puseroita niin herkissä pastellisävyissä kuin voimakkaammissakin väreissä. Kuoseja ja värejä on myös lupa yhdistellä - anna asusi kukkia kilpaa keskikesän niittyjen kanssa!

Pola 90-luvun kukkamekko

Kaisu Heikkilä 80-luvun kukkamekko

Safarityyli on toinen takuuvarma kesäklassikko. Värimaailma painottuu hillittyihin maanläheisiin luonnonvalkoisen, beigen, hiekan, ruskean ja khakin sävyihin, joita piristävät seepra- tai leopardiaiheiset viidakkokuosit. Safarihenkinen paitamekko on ajattoman tyylikäs, kestävä valinta vuosiksi eteenpäin.

 Voglia 90-luvun safarityylinen kietaisumekko

Andiata leopardikuvioinen sifonkipusero

 

 

Kaunotar 70-luvun safarityylinen pusero

 

Kolmas ikuinen ja ikoninen kesätyyli on pilkullinen tai pallokuvioinen polka dot -kuosi. Voisiko olla klassisempaa kesäasua kuin polka dot -kuosinen hulmuavahelmainen hame tai mekko!

 Barbarella 80-luvun polka dot -takkimekko

Kaisu Heikkilä 80-luvun polka dot -mekko

 PTA 90-luvun polka dot -sifonkimekko

Minkä ikinä tyylin koetkaan omaksesi, valikoimassamme löytyy valinnanvaraa sekä värien, kuosien, materiaalien että kokojen suhteen. Voit rajata valikoimaa myös valmistajan mukaan ja etsiä, josko valikoimasta löytyisi juuri sen tietyn kotimaisen lempimerkkisi vaatteita. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat suomalaisten yritysten valmistamia ja useimmat aikoinaan Suomessa valmistettuja. Ostamalla ajatonta, kierrätettyä kotimaista muotia suomalaiselta pienyrittäjältä teet vastuullisia valintoja vaateostoksilla!

Lähetän tilaamasi tuotteet Helsingissä sijaitsevalta varastoltamme pääsääntöisesti parin päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Kesäkuun alussa toimitusaika on tosin pienen lomatauon vuoksi hieman normaalia pidempi; kesäkuun alussa saapuneet tilaukset lähtevät matkaan kesäkuun puoliväliin mennessä. 

Ihania shoppailuhetkiä suomimuodin parissa ja suloista suvea sinulle, Suomimuodin ystävä 💛

 

Hanna

 

Suomimuodin lumoissa