Toukokuu on täynnä kevään taikaa 💚

Toukokuussa julistamme kesäkauden alkaneeksi. Valikoimamme täydentyy vielä toukokuun mittaan kesäisellä kokoelmalla kesämekkoja, kevyitä puseroita ja hameita. Myös muutaman kevyen bleiserin ja trenssitakin lisäämme vielä valikoimaan. Materiaaleissa korostuvat vilpoisat luonnonmateriaalit, puuvilla, pellava ja silkki sekä viskoosi, ja värimaailmassa lempeät, vaaleat ja maanläheiset sävyt. Kokoja on kesätulokkaissakin laidasta laitaan.

Pola pellavasekoitebleiseri, made in Finland

 

Toukokuu on täynnä kevään taikaa ja ihanien juhlien aikaa. Anna helmojen hulmuta ja irrottele 90-luvun henkisillä kukkamekoilla!

Mekkovalikoimastamme löydät toinen toistaan suloisempia maksimittaisia kukkamekkoja 90-luvun alusta sekä uniikkeja kotimaisia aarteita aiemmilta vuosikymmeniltä. 

Soili-tuote kukkamekko made in Finland

Juhlakokoelmaamme on koottu valikoima mekkoja ja muita juhlavampia vaatteita, joilla loihdit ihanan tyylin alkukesän juhliin.

Tazzia juhlamekko made in Finland

 

Kaikki valikoimastamme löytyvät menneiden vuosikymmenten luomukset ovat lähes poikkeuksetta kotimaista valmistusta, made in Finland - ajalta ennen pikamuodin ja kansainvälisten vaatejättien saapumista Suomeen.

Omia suosikkiajankohtiani suomalaisen vaatevalmistuksen historiassa ovat 70-80-lukujen vaihde ja 90-luvun alkupuoli. Juuri näiden aikakausien vaatteita valikoimassamme onkin kenties eniten. On ilahduttavaa huomata, että rakastamani ysärityyli grunge-henkisine maksimekkoineen ja oversize-bleisereineen on jälleen trendien huipulla.

Tricana kuviollinen maksimekko made in Finland

70-luvun lopun kauniisti istuvat puhvihihaiset paitamekot ovat taas ajattoman tyylikkäitä kesäklassikoita vuodesta toiseen.

Salonne kukkakuvioinen kotimainen vintagemekko  

 

Oli oma suosikkivuosikymmenesi, värimaailmasi tai kokosi sitten mikä tahansa, valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja päivitä kesätyylisi vastuullisin kotimaisin valinnoin 🌼

 

Taianomaista toukokuuta sinulle, Suomimuodin ystävä 💚
 
Hanna
Suomimuodin lumoissa