Valoa kohti ūüíõ

Kevättä kohti mennään!

Vuoden pimein aika on jo selätetty ja valo lisääntyy päivä päivältä. Talven kylmyys pitää kuitenkin vielä pintansa, joten talvitakit ja neuleet ovat vielä jonkin aikaa ajankohtaisia. Verkkokaupan valikoimasta ja osastoltamme Second Hand Marketista Kauppakeskus Redistä löydät ajattoman valikoiman kotimaisia takkeja ja neuleita monipuolisessa koko- ja värivalikoimassa.

Odotan jo kevään saapumista innolla ja alan helmikuun aikana päivittää valikoimaa kevättä kohti: lisää vaaleita värejä, pastellisävyjä ja keveämpiä materiaaleja. Erityisesti ajattomien hameiden ja värikkäiden bleisereiden valikoimaan on tulossa ihania täydennyksiä kevään mittaan.

Olen ilahtunut siitä, miten hienosti te asiakkaat olette talven aikana löytäneet osastomme Second Hand Marketissa, jossa tuotteitamme on mahdollista nähdä ja sovitella paikan päällä. Jatkossakin Second Hand Marketista tulee löytymään ajankohtainen, viikoittain täydentyvä valikoima tuotteitamme. Minulle on kuitenkin tärkeää, että saan edelleen palvella asiakaskuntaamme koko Suomessa, joten kaikki tuotteemme ovat myynnissä myös verkkokaupassa ja kulkevat postin matkassa kaikialle Suomeen - ja muuallekin Eurooppaan. Koska verkkokaupasta ostettaessa sovittamisen mahdollisuutta ei ole, pyrin kuvaamaan ja kuvailemaan tuotteet mahdollisimman hyvin ostopäätöksen helpottamiseksi, mutta mikäli jokin olennainen tieto puuttuu, sitä saa ehdottomasti aina kysyä. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla info@suomimuoti.fi. Muissakin suomalaiseen vintage & second hand -muotiin liittyvissä kysymyksissä autan mielelläni!

Olethan huomannut pikku kyselyn verkkokaupan etusivulla? Minulle on tärkeää kuunnella teidän asiakkaiden toiveita ja luoda suomimuoti.fi -sivustosta asiakkaiden näköinen suomalaisen muodin kauppapaikka. Olen iloinen kaikista jo saamistani sivustoon ja verkkokauppaan liittyvistä palautteista ja ehdotuksista. Käyn vastauksia läpi kevään mittaan, kuuntelen toiveitanne, poimin kehitysideoita talteen ja rakennan niiden perusteella sivustoa mahdollisimman paljon toiveidenne mukaiseksi. Vastaa kyselyyn ja hyödynnä samalla 15% alennus verkkokauppaan!

Helmikuun yksi kohokohta, ystävänpäivä, on jo tuota pikaa, ja tuo päivämäärä 14.2. kannattaa jo merkata kalenteriin, sillä silloin Second Hand Marketissa vietetään ystävänpäivätapahtumaa ja luvassa on kaikenlaista ihanaa kierrätyshenkistä ohjelmaa. Tervetuloa kauempaakin viettämään iloista ja inspiroivaa ystävänpäivää, tutustumaan vintageyrittäjien valikoimiin ja upeisiin kierrätysaarteisiin!

Aurinkoista kev√§ttalvea, Suomimuodin yst√§v√§t ūüíõ

Hanna

Suomimuodin lumoissa