Joulukalenterin 18. luukku: Suomimuodin lumoissa inspired by Very Peri 💜

Joulukalenterimme 18. luukussa esittelemme uuden värin ja sen inspiroimana syntyneen uuden kokoelmamme 💜

Väri-instituutti Pantonen vuoden 2022 väri on nimeltään Very Peri, lämmin sininen, joka taittaa aavistuksen violettiin.

Suomimuodin lumoissa inspired by Very Peri

Tässä voimaannuttavassa värissä yhdistyy sinisen pysyvyys ja punaisen energisyys. Pantone loi ensimmäistä kertaa tulevalle vuodelle täysin uuden värin, mikä tulkintamme mukaan symbolisoi sitä, että maailma ei ole koronan saavuttua keskuuteemme enää entisellään vaan meidän täytyy uudelleenorientoitua, kyseenalaistaa piintyneet toimintamallimme ja jäsentää tulevaisuutemme ja tapamme toimia monella tapaa uudelleen, astua tulevaan ennakkoluulottomasti, avoimin mielin ja luovin ratkaisuin. 

Very Peri ilmentää uutta aikakautta, uteliaisuutta, luovuutta ja rohkeutta ja antaa meille itsevarmuutta siirtyessämme uudenlaiseen digitaaliseen maailmaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin rakentaa elämämme uudella tavalla.

Suomimuodin lumoissa inspired by Very Peri -kokoelmastamme löydät kotimaisia vintage & second hand vaatteita ja asusteita Veri Perin inspiroimassa violetinsinisessä värimaailmassa

Me Suomimuodin lumoissa olemme täysin Very Perin lumoissa ja uudistimme jopa sivustomme ilmeen sen inspiroimana. Kokosimme myös sinisen ja violetin sävyisistä tuotteistamme uuden kokoelman, josta löydät kotimaisia vintage & second hand vaatteita ja asusteita Veri Perin inspiroimassa violetinsinisessä värimaailmassa, aina fuksianpunaisesta sähkönsiniseen.

Ole hyvä, saammeko esitellä: 

Suomimuodin lumoissa inspired by Very Peri 💜

 

Mikä on sinun voimavärisi ja minkä värisiä vaatteita toivoisit löytyvän valikoimastamme?

Jätä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistamme kommentit ennen niiden julkaisemista.