Kestävästi uudistuva vaatekaappi

Me Suomimuodin lumoissa ajattelemme, että vaatteiden ostaminen ja kuluttaminen ei ole turhamaisuutta, vaan ihmisellä on luontainen taipumus pukeutua tilanteen ja fiiliksen mukaan, vaalia kauneutta, laittautua ja näyttäytyä. Ihanat vaatteet ja asusteet tuottavat meille suomalaisille iloa ympäri vuoden ja piristävät mieltä niin harmaana arkena kuin aurinkoisinakin päivinä. 

Uskomme myös, että kaunis ja hyvälaatuinen vaate ansaitsee arvoisensa uuden elämän sen jälkeen, kun se on käynyt käyttäjälleen tarpeettomaksi. Ajattelemme, että yhdelle vanha vaate on toiselle uusi. Yhdelle liian pieni vaate on toiselle oikean kokoinen. Yhdelle sopimaton väri on toiselle juuri se oikea. Haluamme tehdä vaatteiden ostamisesta vastuullisesti helpompaa ja esittelemme uuden toimintamallimme, Kestävästi uudistuvan vaatekaapin!

Kestävästi uudistuva vaatekaappi lähtee siitä, että elämästä voi nauttia myös hyvällä omallatunnolla! Kestävästi uudistuva vaatekaappi mahdollistaa vaatteiden hankkimisen:
  • Taloudellisesti kestävästi. Käytettynä, oikeaan hintaan ostettu laatuvaate on merkittävästi uutta edullisempi. Kun jatkossa myyt meiltä ostetun tuotteen kauttamme, saat myynnistä erityisen muhkean tuotto-osuuden. Nyt entistä useammalla on varaa nauttia hyvistä vaatteista!
  • Ekologisesti kestävästi. Käytetyn, kestävän vaatteen ostaminen uuden sijaan on ekoteko. Kotimainen vaate kestää käytössä pitkään, ja itselleen tarpeettoman laatuvaatteen jälleenmyyminen on helppoa. Nyt uusista vaatteista saa nauttia hyvällä omallatunnolla!

Suomimuodin lumoissa tarjoaa Kestävästi uudistuvan vaatekaapin seuraavalla tavalla:

  • Myymme vain suomalaisia vaatteita ja asusteita. Hinnoittelemme tuotteet siten, että maksat niistä aina oikean hinnan.
  • Huolehdimme suomalaisten vaatteidesi myynnistä ja tuloutamme myyntituotot luotettavasti tilillesi. Sinulle tarpeettomat vaatteet löytävät kauttamme uuden vaatekaapin.
  • Mitä nopeammin sinulle tarpeettomat vaatteet kiertävät uudelle omistajalle, sitä suuremman myyntituoton saat.

Esimerkki: Minnan kesäjuhlat.
Postiluukusta kilahti valkoinen kirjekuori. "Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi saanut käsin kirjoitettua postia...", tuumaili Minna avatessaan kirjekuorta. Kuoresta löytyi kutsu hääjuhlaan, joka vietetään kahden kuukauden kuluttua kesäkuussa. "Viimeksi olen ollut vastaavissa kesäjuhlissa kymmenisen vuotta sitten!", kauhistui Minna ymmärtäen, ettei hänellä olisi mitään sopivaa päällepantavaa. Alkuhämmennyksestä toivuttuaan Minna naputteli tablettinsa näytölle: suomimuoti.fi - ja alta aikayksikön Andiatan vaaleansininen kesämekko kokoa 38 oli tilattu! Mekon hinta oli Suomimuodin lumoissa 120 euroa. Uusi vastaava maksaisi kolmatta sataa!

Hääjuhlat tulivat ja menivät. Minnan kesämekko keräsi katseita lähes yhtä paljon kuin morsiamen moderni hääpuku! Elokuussa Minna laittoi hyvin palvelleen mekon myyntiin Suomimuodin lumoissa. "Jokuhan saa tästä vielä tälle kesälle ihanan juhlavaatteen", Minna ajatteli. Myyntilähetteeseen Minna kirjoitti lyhyen tarinan siitä, miten mekko oli pelastanut hänen kesäjuhlansa ja jopa auttanut puheenaiheiden löytämisessä ventovieraiden juhlijoiden kanssa. Minnan mekko löysi uuden vaatekaapin 120:llä eurolla. Minna palkittiin nopeasta kierrätyksestä 75%:n tuotto-osuudella, joten hänen tililleen tuloutettiin syyskuussa 90 euroa. "Ei hassumpaa - kotimainen juhlamekko vaivattomasti ja kolmella kympillä!", totesi Minna itsekseen, suomimuodin lumoissa.

Kestävästi uudistuva vaatekaappi palkitsee asiakkaamme hyvällä omallatunnolla ja ansainnalla! Katso alta myyjän tuotto-osuudet myydyistä vaatteista ja asusteista.

 Kestävästi uudistuvan vaatekaapin mahdollistaa Suomimuodin lumoissa.