28.8. juhlimme Suomen luontoa đź’š

Elokuun viimeisenä lauantaina vietetään Suomen luonnon päivää ja liputetaan Suomen luonnon kunniaksi. Tänään jos koskaan on syytä lähteä retkelle suomalaiseen luontoon, hengittää puhdasta, raikasta ilmaa ja ylpeänä ihastella kauniiden kansallismaisemiemme lumoa.

Punkaharju, rakastettu Suomen kansallismaisema

Meille Suomimuodin lumoissa Suomen luonto on tärkeä virkistäytymisen paikka ja inspiraation lähde. Haluamme osaltamme vaalia Suomen luonnon säilymistä puhtaana ja monimuotoisena ja pyrimme toiminnallamme luomaan vastuullisia ja ympäristöystävällisiä tapoja muodin saralla. Toimintamme perustuu kestävän kehityksen ajatukselle ja kiertotalouden periaatteille. Pelastamme valikoimaamme suomalaisen muodin aarteita vuosikymmenten varrelta ja pyrimme näin siihen, että vaatteet säilyisivät käytössä mahdollisimman pitkään.

Oravaisten verkatehdas vintage jerseymekko

Teemme yhteistyötä vastuullisten suomalaisten vaatevalmistajien kanssa ja valitsemme myyntiin tuotteita, jotka on valmistettu kestävästi, eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Sekä vintage & second hand- valikoimamme että uusien tuotteiden valikoimamme koostuvat ajattomista vaatteista, jotka kestävät sukupolvelta toiselle ja ilahduttavat käyttäjäänsä vuodesta toiseen. 

Vestiarium Greenwich kietaisumekko 

Ostamalla suomalaista muotia verkkokaupastamme Sinäkin voit tukea Suomen luonnon hyvinvointia! Lahjoitamme prosentin kaikista verkkokaupassamme tehdyistä ostoksista Suomen luonnonsuojeluliitolle.

Marimekon 80-luvun puuvillapusakka

Sinulle itsellesi tarpeettomaksi jääneet suomimuodin aarteet voit kierrättää verkkokaupassamme muiden suomimuotia rakastavien iloksi. Lähetät vain vaatteet ja asusteet meille ja teemme myyntityön puolestasi. Palkitsemme Sinut hyvän mielen ja omantunnon lisäksi hyvällä tuotolla. Lue lisää second hand -myyjän ohjeistamme. 

Myymme suomimuodin aarteet puolestasi! Lähetä tuotteet meille ja hoidamme tuotteiden esittelyn ja myynnin. Verkkokaupassamme sinulle tarpeettomaksi jääneet vaatteet ja asusteet löytävät uuden suomimuotia rakastavan omistajan.

Kannustamme Sinua, Suomimuodin ystävä, juhlimaan tänään Suomen luontoa omalla tavallasi. Tee retki luontoon, halaa puuta, ihastele tähtitaivasta, nuku yö ulkona, poimi sieniä ja marjoja ja leivo vaikka mustikkapiirakka! Ja pidä tämä juhlamieli yllä vuoden jokaisena päivänä, onhan Suomen luonto Sinullekin varmasti rakas ja tärkeä.

Koli, inspiroiva kansallismaisemamme

Virkistävää luontopäivää ja pirteää syksyn alkua 💙
Hanna
Suomimuodin lumoissa