Ohjeet second hand-tuotteiden myyjälle

Tervetuloa laittamaan kanssamme hyvä kiertämään! Myymällä tarpeettomat vaatteesi ja asusteesi Suomimuodin lumoissa, ansaitset hyvän mielen lisäksi rahaa. Sinulle tarpeeton suomalaisen muodin taidonnäyte ansaitsee uuden kodin!

Miksi myydä tarpeettomat vaatteet ja asusteet Suomimuodin lumoissa?

 • Teemme lähes kaiken puolestasi: voit jättää myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun huoleksemme 💙
 • Suomimuodin lumoissa tarjoaa ainutlaatuisen myyntikanavan, jonka myötä tavoitat suomalaisista vaatteista ja asusteista kiinnostuneet potentiaaliset asiakkaat 💙
 • Osaamisemme myötä saat myytävistä tuotteista oikean hinnan 💙

Ennen myynnin aloitusta pyydämme sinua tutustumaan myyntiehtoihin, jotka löydät täältä: Second hand -myyntiehdot 

Toimi näin myydäksesi käytettyjä kotimaisia vaatteita, asusteita, koruja tai laukkuja Suomimuodin lumoissa -verkkokaupassa:

1. Tarkista, onko tuotteesi myytävissä Suomimuodin lumoissa
 

Myymme kotimaisia hyväkuntoisia naistenvaatteita, asusteita, koruja, laukkuja ja kenkiä. Otamme myyntiin sekä vintagemuotia eli vanhempaa kotimaista muotia että nykymuodin mukaisia tuotteita. Emme ota myyntiin alus- tai uima-asuja emmekä urheilu- tai ulkoiluvaatteita. Haluamme panostaa tuotevalikoimassamme luonnonkuituisiin, kestäviin vaatteisiin ja asusteisiin, joten vähäisen kysynnän vuoksi emme voi tällä hetkellä ottaa myyntiin seuraavia tuotteita:

 • vaatteet, joissa pääasiallisena materiaalina on polyesteri tai akryyli, poikkeuksena uniikit ja omaleimaiset, hyvässä kunnossa säilyneet 60-90-lukujen vintageluomukset
 • heikkolaatuiset trikoovaatteet, joissa on esim. saumankiertoa tai nukkaa
 • keinonahkalaukut (poikkeuksena Suomessa valmistetut kotimaiset klassikkolaukut)

Huomioithan ystävällisesti tämän lähettäessäsi tuotteita meille myyntiin. Hyvänä ohjenuorana voidaan pitää sitä, että vaate, joka ei ole mennyt kaupaksi muualla, menee epätodennäköisesti kaupaksi meilläkään.

Voit antaa tuotteen meille myyntiin, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:  

1. Myytävä tuote on suomalaisen yrityksen valmistama
  2. Myytävä tuote on hyväkuntoinen:
  • Ehjä ja kaikki osat ovat tallessa, tuotelapuissa teksti ei ole haalistunut.
  • Puhdas, tahraton ja hajuton - pesethän tai pesetäthän tuotteen aina ennen myyntiin toimittamista, mielellään vältä hajustettuja pesuaineita. Ethän toimita meille tupakanhajuisia tai voimakkaasti hajustettuja tuotteita, kiitos.
  • Kangas ei ole nukkainen tai ryppyinen eikä väri haalistunut.

   Kun edellä mainitut ehdot täyttyvät, on sinulla käsissäsi aarre, joka kannattaa laittaa kauttamme myyntiin!

    

   2. Täytä sähköinen myyntilähete

   Sähköinen myyntilähete on tulee täyttää aina, kun myyjä toimittaa tuotteitaan myyntiin. Myyntilähete sisältää myyjän tiedot sekä myyntiin annettavien tuotteiden tiedot. Myyntilähetteessä pyydämme lisäksi ilmoittamaan, haluatko meidän palauttavan sinulle mahdolliset tuotteet, jotka eivät kelpaa myyntiin tai jotka eivät mene kaupaksi.

   Myyntilähetteen löydät täältä: Secondhand-myyntilähete

   Myyntiehdot löydät täältä: Second hand -myyntiehdot

    

   3. Toimita myytävät tuotteet meille

   Pakkaa myytävät vaatteet ja asusteet huolellisesti pahvilaatikkoon tai kestävään kassiin, jotta ne saapuvat hyvässä kunnossa perille saakka.

   Kirjoita paperilapulle nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja sujauta paperilappu tuotepaketin sisälle. Näin pystymme yhdistämään lähetyksesi sähköisesti täyttämääsi myyntilähetteeseen.

   Lähetä paketti postitse osoitteeseen:

   Luomme Finland Oy
   PL 102
   00201 HELSINKI

   Puhelinnumero: 045 783 104 76
   Sähköpostiosoite: info@suomimuoti.fi

   Paketin lähettäminen tapahtuu kätevimmin ja edullisimmin maksamalla lähetys Postin nettisivuilla ja viemällä valmiiksi maksettu paketti Postin automaattiin tai palvelupisteeseen. Voit tehdä lähetyksen myös missä tahansa Postin palvelupisteessä. Laitathan lähetykseen puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme, jotta varmasti saamme tiedon paketin saapumisesta. Säilytä Postista saamasi tosite, joka sisältää Postin lähetystunnuksen.

   UUTTA! Nyt voit toimittaa suomalaisten brändien laadukkaat vaatteet, asusteet ja laukut myös paikan päälle Second Hand Marketiin kauppakeskus Rediin. Ota yhteyttä sähköpostitse info@suomimuoti.fi, niin sovitaan, milloin tuot vaatteet näytille myymälään!

    

   4. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti tuotteidesi myynnistä

   Kun myytävät tuotteesi saapuvat meille, ehostamme, kuvaamme ja hinnoittelemme tuotteet, laadimme tuote-esittelyt sivustollemme ja hoidamme tuotteidesi myynnin ja markkinoinnin. Verkkokaupassamme sinulle tarpeettomat suomimuodin aarteet löytävät uuden suomimuotia rakastavan omistajan.

   Koostamme sinulle raportin myydyistä tuotteista kuukausittain ja toimitamme raportin antamaasi sähköpostiosoitteeseen tuotteen myyntiä seuraavan kuukauden lopussa. Mikäli tuotteillesi ei synny kauppaa, emme toimita kyseisen kuukauden osalta raporttia. Siirrämme toteutuneiden myyntien tuotot tilillesi kuukausittain - aina myyntiä seuraavan kuukauden lopussa. Huomaa, että tuote katsotaan myydyksi silloin, kun asiakas ei palauta ostamaansa tuotetta meille kahden viikon palautusoikeuden aikana.

   Myyjän tuottotaulukosta näet, minkä osuuden hyvitämme sinulle myydyistä tuotteistasi:

   Sinun saamasi tuotto-osuus myydystä tuotteesta on sitä suurempi, mitä arvokkaammasta ja ainutlaatuisemmasta tuotteesta on kyse. Esimerkkejä myytävistä tuotteista ja tuotto-osuudesta:

   Myyntihinta alle 20€: Nanson puuvillatrikoopaita, kankaassa jo hieman käytön jälkeä, myyntihinta 18€, sinun osuutesi 5,40€

   Myyntihinta 20€ - 50€: Voglian siistit sekoitekankaiset housut, myyntihinta 35€, sinun osuutesi 14€.

   Myyntihinta 51 - 80€: Andiatan villakankainen, kunnoltaan uudenveroinen bleiseri, myyntihinta 65€, sinun osuutesi 32,50€.

   Myyntihinta yli 80€: Vuokon 70-luvun hyväkuntoinen maksimekko, myyntihinta 95€, sinun osuutesi 57€.

   Lähtökohtaisesti parhaiten kaupaksi menevät juurikin nuo kalleimman hintakategorian uniikit tuotteet, joten niitä kannattaa rohkeasti toimittaa myyntiin. Myös sinulle tuleva tuotto-osuus on tuon hintaluokan tuotteissa melkoisen mukava, esimerkiksi 100 euron mekosta tai takista sinulle ropsahtaa 60 euroa!

   Myyntituotoistasi vähennetään myyntiin kelpaamattomien tuotteiden palautuskulut (14,90 €) sekä myyntiajan päättymisen jälkeen myymättä jääneiden tuotteiden palautuskulut (14,90 €), mikäli olet myyntilähetteessä valinnut tuotteet palautettaviksi.

   Jätä suomimuodin myyminen vaivattomasti asiantunteviin käsiin!

   * uudet tuottoprosentit koskevat uusia myyntilähetyksiä 21.11.2022 alkaen. Nykyisten myyjäasiakkaidemme tuotot lasketaan edelleen niiden tuottoprosenttien mukaan, jotka myyjä-asiakkaalla oli tiedossaan hyväksyessään second hand -myyjän myyntiehdot.