💙 Seuraava postituspäivä 1.8.2024 💙 Ilmainen postitus koodilla KESÄLOMA

Circular Monday käynnistää hämärien hintojen viikon

Tänään vietetään Circular Mondayta, vastuullisen kuluttamisen ja kiertotalouden merkkipäivää, joka on syntynyt vastaiskuna maailmanlaajuiselle Black Friday -kulutusjuhlalle. Päivän tarkoituksena on on edistää kierrätyksen ja kiertotalouden sanomaa ja kannustaa vastuulliseen ostamiseen.

Vastuullisuus on Suomimuodin lumoissa -verkkokaupan kantava voima. Toimintamme perustuu ajatukselle, että meille suomalaisille vastuullisin valinta muodin saralla on laadukas, lähituotantona valmistettu kotimainen tuote, joka kestää vuosikymmeniä, ei ole valmistusprosessinsa vaiheissa matkannut maailman laidalta toiselle, on tuotettu ihmisoikeuksia kunnioittaen ja on osaltaan ollut luomassa työtä ja hyvinvointia Suomeen. Meille vastuullisuus on yhteiskuntavastuuta ja ympäristöystävällisyyttä. Ostamalla kotimaista me suomalaiset luomme työtä, verotuloja ja hyvinvointia Suomeen ja kierrättämällä säästämme luonnonvaroja ja suojelemme ympäristöä ja luontoa, joka on meille tärkeä henkireikä ja inspiraation lähde.

Circular Monday, vastuullisen kuluttamisen ja kiertotalouden merkkipäivä, aloittaa Suomimuodin lumoissa -verkkokaupassa Black Friday -kampanjaviikon.

Haluamme kannustaa ostamaan vastuullisesti ja suosimaan kierrätettyä - ja nimenomaan kotimaista ja kierrätettyä - muotia, ja siksi osallistumme meneillään olevaan Black Week ja Black Friday -kampanjointiin tarjoamalla tällä viikolla joka päivä yhden kotimaisen vintage & second hand -valikoiman tuotteen alennettuun, "hämärään" hintaan. Seuraa somekanaviamme Instassa ja Facebookissa, joissa tiedotamme päivittäin tarjouksistamme!

Sinäkin voit edistää kiertotalouden tavoitteita kierrättämällä suomimuotia kanssamme. Tutustu second hand -myyjän ohjeisiin verkkosivuillamme, täytä myyntilähete ja toimita hyväkuntoiset suomalaisten merkkien vaatteet, laukut ja asusteet meille, niin valmistelemme tuotteet kuvauskuntoon, kuvaamme ne ja laitamme ne myyntiin verkkokaupassamme.

Pelastetaan yhdessä kotimaisia vaateaarteitamme joutumasta unholaan ja laitetaan suomimuoti kiertämään!

Rakkaudesta suomalaiseen muotiin 💚
Hanna
Suomimuodin lumoissa