Elokuussa palaillaan arkeen, mutta vielä on kesää jäljellä ☀

Elokuussa arki hiljalleen alkaa, mutta edessä on vielä monen monta ihanaa kesäpäivää. Vaikka päivät ovat vielä lämpimiä ja aurinkoisia, aamut alkavat kirpeän raikkaina ja illat tummuvat tunnelmallisina. 

Elokuun tunnelmallinen ilta

 

Vielä on käyttöä kesäisille materiaaleille, kevyille kankaille ja vaaleille väreille. Luonnonmateriaalit, kuten pellava, puuvilla ja viskoosi, ovat ajankohtaisia vielä jonkin aikaa. Tuotevalikoimamme täydentyy parhaillaan loppukesään sopivilla vaatteilla ja asusteilla.

Naisten Pukutehdas intianpuuvillamekko

 

Syksyn lähestyessä mekkojen helmat kuin luonnostaan pitenevät ja tummemmat värit ja kuosit tuntuvat taas ajankohtaisilta. Mekkokautta voi pidentää pitkälle syksyyn pukemalla mekon kanssa neuleen ja vetämällä nilkkurit tai saappaat jalkaan. Mekkovalikoimamme on täynnä toinen toistaan ihanampia näyttäviä midi- ja maksimittaisia mekkoja. Myös hameissa löytyy valinnanvaraa, olet sitten lyhemmän tai pidemmän helman ystävä.

Kaunotar kukkakuvioinen maksimekko

 

Arkeen palatessa on taas aika ottaa astetta edustavammat työvaatteet käyttöön ja ehkä päivittää garderoobia uusin, kestävin hankinnoin. Löydät meiltä valikoiman Sataneuleen laadukkaita, alkuperäisiä ja käyttämättömiä vintagepuseroita - erotu eduksesi etäpalaverissa!

 Sataneuleen aito, käyttämätön 60-luvun vintagepusero krepattua puuvillakangasta

Kesällä verkkokauppamme valikoima täydentyi myös uusilla vastuullisilla suomalaisilla vaatteilla. Vestiariumin valikoimasta rakennat ajattoman tyylikkään kokonaisuuden, josta löydät aina sopivat vaatteet arjen kiireiden koittaessa.

Vestiarium Amsterdam-housut

 

Uusi laukku kuuluu myös alkusyksyn hankintalistalle. Laukkuvalikoimamme on täynnä kotimaisten laatumerkkien ajattomia laukkuaarteita - löydä uusi arjen luottolaukkusi!

Kotimaiset vintagelaukut Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta

 

Ihanaa loppukesää, reipasta paluuta arkeen ja innostavaa uusien haasteiden alkamista koululaisille, opiskelijoille, kaikenikäisille elinikäisille oppijoille, meille kaikille arjen raskaan raatajille 💛

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa