Helmikuu - valon, ilon ja ystĂ€vyyden kuukausi 💕

Yksi talven kohokohdista, ystĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€ on ihan kohta tÀÀllĂ€. Olemme alkuvuodesta saaneet valikoimaamme taas uusia, upeita suomimuodin aarteita ja laittaneet niitĂ€ verkkokauppaan myyntiin sinun löydettĂ€vĂ€ksesi, Suomimuodin ystĂ€vĂ€ ❀

Tutustu kotimaisen muodin valikoimaamme, josta löydÀt ihania vaatteita ja asusteita arkeen ja juhlaan, olet sitten vintagen tai uudemman kotimaisen muodin ystÀvÀ. Valikoimaamme on koottu kotimaisen muodin taidonnÀytteitÀ eri vuosikymmeniltÀ - vaatteita, asusteita, laukkuja ja koruja rakastetuilta suomalaisilta merkeiltÀ. 

Kotimaista uutta, vintage- ja second hand -muotia Suomimuodin lumoissa verkkokaupassa suomimuoti.fi

 

Kaikki vintagevaatteista ja -muodista kiinnostuneet varmasti tietÀvÀt, ettÀ kirppiksillÀ kiertely on kivaa, mutta todellisten löytöjen tekeminen vie aikaa.

Haluamme helpottaa arkeasi ja tehdÀ suomalaisten vintageaarteiden löytÀmisen sinulle helpoksi. Etsimme ja kerÀÀmme aktiivisesti valikoimaamme uniikkeja suomimuodin aarteita vuosikymmenten varrelta. PitkÀaikaisen suomimuotiharrastuksen harjaannuttama silmÀmme tunnistaa laadukkaat suomalaiset vaatteet, laukut tai asusteet kirpputorien tavarapaljoudesta ja pelastamme ne verkkokauppaamme sinun löydettÀvÀksesi. 

Muista netissÀ olevista vintage & second hand -kaupoista meidÀt erottaa nimenomaan se, ettÀ olemme erikoistuneet suomalaiseen muotiin: kaikki valikoimassamme olevat tuotteet ovat suomalaisten yritysten suunnittelemia ja valmistuttamia ja valtaosa niistÀ myös Suomessa valmistettuja. Valikoimassamme on tuotteita suomalaisen valmisvaateteollisuuden alkuajoilta 60-luvulta nykypÀivÀÀn, pÀÀasiassa vintagemuotia suomalaisen vaateteollisuuden kukoistusvuosikymmeniltÀ 60-90 -luvuilta mutta myös uudempaa kotimaista second hand -muotia sekÀ lisÀksi tÀysin uutta Suomessa valmistettua muotia. TekemÀllÀ ostoksia verkkokaupassamme annat samalla tunnustuksesi suomalaiselle osaamiselle.

Hiomme jatkuvasti valikoimaamme tÀydellisemmÀksi ja pyrimme siihen, ettÀ koko- ja vÀrivalikoimasta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja ja tuotevalikoimasta löytyy vaatteita sekÀ arkeen ettÀ juhlaan. PÀÀpaino valikoimassamme on laadukkaissa ja edustavissa, ajattoman tyylikkÀissÀ kotimaisissa vaatteissa, jotka tuovat ripauksen eleganssia ja pientÀ luksustakin arkeen.

Misstex kotimainen 60-luvun vintage jakkupuku

Uniikkeja vintagearteita suomimuodin menestysvuosikymmeniltÀ

 

Piiron kotimainen vintage villakangastakki

Ajatonta, klassista tyyliÀ pieniltÀ ja suurilta suomalaisilta merkeiltÀ

 

Vietto pitkÀhihainen tulppaanimekko made in Finland

Uutta Suomessa valmistettua muotia 

Kotimaisia vintage Three Bags laukkuja Suomimuodin lumoissa verkkokaupassa suomimuoti.fi

Laukkuaarteita kotimaisilta laatumerkeiltÀ

 

YstĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€ on kerran vuodessa mutta vuoden jokainen pĂ€ivĂ€ on Sinun pĂ€ivĂ€si. ÄlĂ€ anna elĂ€mĂ€n mennĂ€ ohi vaan hemmottele itseĂ€si kestĂ€vin kotimaisin valinnoin ja ilahduta arkeasi kauniilla vaatteilla vuoden jokaisena pĂ€ivĂ€nĂ€! Ostamalla kotimaista, vintagea ja second handia teet vastuullisia valintoja vaateostoksilla.

Suomalaisen muodin verkkokauppa netissÀ suomimuoti.fi

 

Panostamalla ajattomiin, kestÀviin tuotteisiin ohimenevien muotioikkujen ja pikamuodin sijaan teet tÀrkeitÀ tekoja ympÀristön hyvÀksi. Luonto kiittÀÀ, samoin kukkarosi, kun ostat harkiten, panostat ajattomaan tyyliin ja laatuun ja suosit kierrÀtystÀ niin ostajana kuin myyjÀnÀkin.

Suomalaisen muodin kierrÀttÀminen on sitÀ paitsi varsin helppoa. Sinulle tarpeettomiksi jÀÀneet suomimuodin aarteet voit kierrÀttÀÀ verkkokaupassamme toimittamalla ne meille myyntiin muiden suomimuodin ystÀvien löydettÀvÀksi. Tutustu second hand -myyjÀn ohjeisiin ja toimita vaatepaketti meille, niin hoidamme vaatteiden esittelyn ja myynnin siitÀ eteenpÀin. Vaalitaan suomalaisen muodin historiaa ja pelastetaan yhdessÀ suomimuodin aarteita joutumasta unholaan!

TÀssÀ pikkuhiljaa talvi alkaa vÀistyÀ ajatuksista - mekin suuntaamme katseemme kohti kevÀttÀ ja alamme suunnitella kevÀisempÀÀ valikoimaa. Otamme nyt mielellÀmme myyntiin kevÀisempiÀ vaatteita ja asusteita - vaaleampia vÀrejÀ, kevyempiÀ materiaaleja, sellaisia, joihin on ihana pukeutua valon lisÀÀntyessÀ ja sÀÀn lÀmmetessÀ.

Osta ja myy suomalaista muotia netissÀ suomimuoti.fi

 

Toivotan Sinulle aurikoista, iloista ja onnellista kevĂ€ttalvea ja ihania hetkiĂ€ kotimaisen muodin parissa, suomimuodin ystĂ€vĂ€ 💐

 

Hanna

Suomimuodin lumoissa