Ihanaa ystävänpäivää suomimuodin ystäville 💙

Helmikuu, ystävyyden kuukausi 💕

Helmikuun kohokohta on kuun puolivälissä vietettävä ystävänpäivä. Tänä vuonna päätin omistaa koko helmikuun ystävyydelle ja haluan ilahduttaa suomimuodin ystäviä ystävämyynnillä! Verkkokaupasta löydät valikoiman mukavan tyylikästä arkimuotia rakastetuilta suomalaisilta merkeiltä, kuten Marimekolta, Nansolta ja Voglialta, edullisin tasarahahinnoin. Tee ihania löytöjä itsellesi ja ystävällesi!

Verkkokaupassa ystävämyynti! Valikoima mukavan tyylikkäitä arkivaatteita kotimaisilta merkeiltä edullisin tasarahahinnoin.

Verkkokaupan valikoima täydentyy viikoittain ihanilla kotimaisilla aarteilla, joita te suomimuodin ystävät toimitatte myyntiin. Pidä silmällä verkkokaupan valikoimaa ja ota somekanavamme Instagram ja Facebook seurantaan. Jos tykkäät hypistellä vaatteita paikan päällä, tervetuloa tutustumaan pienelle osastollemme kiertotalousalan yrittäjien yhteismyymälään SHM Storeen Kauppakeskus Rediin! Myymälä on pääsääntöisesti avoinna joka päivä. Osastollamme on esillä pieni, ajankohtainen valikoima verkkokaupan tuotteita. Tällä hetkellä valikoimassa painottuvat talvikauden vaatteet ja värimaailma on viileän hillitty. Kevättä kohti mennessä valikoima taas päivittyy ja uutuuksia tulee esille viikoittain. Voit myös varata verkkokaupan tuotteita nähtäväksi paikan päälle SHM Storeen ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@suomimuoti.fi

Suomimuodin lumoissa SHM Storessa Kauppakeskus Redissä

Kevättalvi on oivallinen aika keventää ja luopua turhasta, ja tämä pätee elämäntapojen lisäksi myös vaatekaapin sisältöön. Jos kaappiisi on kertynyt käyttämättä jääneitä laadukkaita ja hyväkuntoisia suomalaisten merkkien vaatteita ja asusteita ja olisit kiinnostunut niiden myymisestä mutta työmäärä askarruttaa, anna minun hoitaa myynti puolestasi! Juuri nyt kysytyimpiä ovat laadukkaat, luonnonmateriaaleista (puuvilla, villa, silkki, pellava ja nahka) valmistetut, ajattomat tai nykymuodin mukaiset arjen käyttövaatteet, aitoa nahkaa olevat laukut sekä uniikit vintageluomukset rakastetuilta suomalaisilta merkeiltä. Tutustu myyntiohjeisiin, täytä myyntilähete ja toimita ehjät ja puhtaat kotimaiset vaatteet postitse tai SHM Storeen Kauppakeskus Rediin, ja hoidan kaikki työläät myyntivaiheet puolestasi siitä eteenpäin. Kuvaan, mittaan ja hinnoittelen tuotteet, kirjoitan esittelytekstit, hoidan markkinoinnin ja myynnin sekä kaupanteon ostajan kanssa. Sinä voit keskittyä muuhun ja nauttia myyntituotoista, jotka ropsahtavat myydyistä tuotteista pankkitilillesi myyntiä seuraavan kuun lopulla! 

Myyn laadukkaat ja hyväkuntoiset suomalaisten brändien vaatteet ja asusteet puolestasi.

Aurinkosta kevättalvea ja odottavan iloisin mielin kohti kevättä 💛

 

Hanna

Suomimuodin lumoissa