Kalevalan päivä, suomalaisen kulttuurin päivä 💙

Tänään vietetään Kalevalan päivää ja suomalaisen kulttuurin päivää. Meille suomalainen muoti on suomalaista kulttuuria kauneimmillaan 💜

Tervetuloa sivustollemme tutustumaan valikoituihin suomalaisen muodin taidonnäytteisiin, joita olemme vuosien mittaan keränneet verkkokaupan valikoimaan Sinun löydettäväksesi. Osa tuotteistamme on peräisin Suomimuodin lumoissa -yrittäjä Hannan keräilykokoelmista, osa suomalaisista vintageliikkeistä ja kirpputorien kätköistä, osa teidän Suomimuodin ystävien meille myyntiin lähettämiä.

Marimekon vintage & second hand -muotia

 

Suomalaisen muodin historia on minulle sydämen asia ja pyöritän Suomimuodin lumoissa -sivustoa ja verkkokauppaa rakkaudesta suomalaiseen muotiin. Muista vintage - ja second hand -verkkokaupoista meidät erottaa se, että olemme erikoistuneet vain ja ainoastaan suomalaiseen muotiin. Valikoimastamme löydät suomalaista muotia rakastetuilta suomalaisilta merkeiltä vuosikymmenten varrelta. 

Arolan 70-luvun villakankainen mekko

 

Vierailu sivustollamme on kuin aikamatka suomalaisen muodin historiaan! Ehkä koet nostalgisia elämyksiä ja mieleesi palaa ihania muotimuistoja valikoimaamme selatessasi. Sivustoltamme löydät nyt myös suomalaisen muodin historiaa esittelevän juttusarjan, jossa sinäkin pääset osallistumaan suomalaisen muodin tarinan luomiseen ja kertomaan omia suomimuotiin liittyviä muistojasi. Olemme myös koonneet sivustollemme tietoa suomalaisen muodin valmistajista ja täydennämme listaa vähitellen valikoimamme kasvaessa.

Vuokko Suomi Finland puuvillainen pusero ja hame 80-luvulta

 

Osallistu kanssamme suomalaisen muodin historian ja tulevaisuuden luomiseen! Seuraa meitä sivustollamme ja somekanavissamme Instagramissa ja Facebookissa ja lähetä meille itsellesi tarpeettomat hyväkuntoiset suomalaisten valmistajien vaatteet, laukut ja asusteet. Me laitamme ne verkkokaupaan myyntiin muiden Suomimuodin ystävien löydettäväksi.

Monipuolinen kokoelma laadukkaita kotimaisia Three Bags -laukkuja

 

Valikoimastamme löydät laadukkaita vaatteita, laukkuja ja asusteita rakastetuilta kotimaisilta merkeiltä eri vuosikymmeniltä, 60-luvulta nykypäivään. Historian lisäksi haluamme suunnata katseemme myös nykyhetkeen, tulevaisuuden kotimaiseen vintageen. Esittelemme ja myymme erittäin mielellämme myös nykyistä suomalaista muotia ja voit lähettää meille vaikkapa sähköpostilla vinkkejä ja toiveita, keiden kotimaisten valmistajien muotia toivoisit löytyvän verkkokaupastamme. 

Vietto - vastuullista Suomessa suunniteltua ja valmistettua muotia

 

Tervetuloa aikamatkalle ja ostoksille suomalaisen muodin aarteiden pariin! Oman tyyliset löydöt kannattaa nopeasti napata talteen, sillä kaikki vintage & second hand -tuotteemme ovat uniikkeja yksittäiskappaleita, joita harvoin tulee muualla vastaan.

Pertti Palmroth kiiltonahkaiset ballerinat 80-90-luvulta

 

Kaunista Kalevalan päivää ja ihania hetkiä suomimuodin parissa, Suomimuodin ystävä 💜

 

Hanna

Suomimuodin lumoissa