Siirrymme kesäaikaan 💛

Muistithan siirtää kelloja tunnilla eteenpäin, kesää kohti?

Kesä on päivä päivältä lähempänä, valo ja lämpö lisääntyy - on aika viedä talviset vaatteet varastoon tai kierrätykseen ja alkaa katsella kesäksi mekkoja, vilpoisia materiaaleja ja kesäisiä kuoseja. Mekkovalikoimastamme löydät laadukkaita vintage & second hand mekkoja rakastetuilta ja nostalgisilta suomalaisilta merkeiltä. Koko- ja värivalikoima on monipuolinen, joten tutustu rauhassa valikoimaan ja löydä ihana mekko kesäkauteen! 

Myös hamevalikoimassa löytyy runsaasti valinnanvaraa: vekkihelmaa ja kapeita hameita, maksimittaa ja lyhempää helmaa. 

Kevään edetessä on aika jättää talvitakille hyvästit taas muutamaksi kuukaudeksi ja vaihtaa kevyempään takkiin. Takkivalikoimastamme löydät tyylikkäitä kotimaisia bleisereitä ja jakkuja, joilla täydennät keväisen tyylisi. 

 

Kevään korvalla päivitämme takkivalikoimaamme ja teemme varastoomme tilaa kevät- ja kesäkauden takeille. Olethan jo huomannut, että osa talvisimmista takeistamme on nyt myynnissä puoleen hintaan? Auta meitä varaston tyhjennyksessä, kirjoita verkkokaupan suurennuslasisybolilla merkittyyn hakukenttään "talvitakki" ja tee mahtavia takkilöytöjä tulevaan talvikauteen!

 

Ihanaa kevättä Sinulle, Suomimuodin ystävä! Nautitaan valon ja lämmön lisääntymisestä, talven pimeyden ja kylmyyden väistymisestä ja kauniin pukeutumisen ilosta 💛

 

Hanna

 Suomimuodin lumoissa