Suloista suvea ja ihanaa juhannusta!

Kaunista keskikesän juhlaa, Suomimuodin ystävät 💙

Suomimuodin lumoissa toivottaa hyvää juhannusta

 

Alkukesä on tuttuun tapaansa vierähtänyt kiireiden keskellä ja juhannus saapunut kuin huomaamatta. Tähän kesään erityisen kiirelisän on tuonut se, että Second Hand Marketissa Kauppakeskus Redissä toteutettiin remontti, jonka ansiosta kiertotalousalan yrittäjien yhteismyymälä SHM Store pääsi Kierrätyskeskuksen takaa myymälätilan etualalle ja saa paremmin näkyvyyttä käytävältä päin. Remontti alkaa olla nyt loppusilausta vaille valmis ja myymälä entistäkin tyylikkäämpi, tervetuloa tutustumaan!

Suomimuodin lumoissa -osasto löytyy Second Hand Marketista entiseltä paikaltaan hieman uudistuneena. Valikoimaa on alkukesän aikana päivitetty kesäiseksi, mutta juhannuksen jälkeisellä viikolla on tarkoitus vielä tuoda loppukesäksi paljon uutta ihanaa ja ajankohtaista kotimaista vintage & second hand -kesämuotia valikoimaan ja viedä välikauden vaatteita varastoon odottamaan syksyä. Valikoima täydentyy viikoittain, joten kannattaa käydä aika ajoin käydä kurkkaamassa, mitä uutta ja ihanaa on tarjolla! 

Valitettavasti kiireiden vuoksi verkkosivuillamme olevat tuotekohtaiset tiedot tuotteiden myymäläsaatavuudesta eivät ole ajan tasalla. Tuote ei siis välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla myymälässä, vaikka nettisivulla niin sanottaisiin, ja sama toisin päin, myymälävalikoimassa on paljon tuotteita, joiden myymäläsaatavuudesta ei ole nettisivuilla tietoa. Kiireiden hellittäessä pyrin päivittämään tietoja, mutta jatkossa myymälävalikoimaa on tarkoitus päivittää sen verran usein, että tuotekohtainen tieto myymäläsaatavuudesta ei ole enää tarkoituksenmukaista. Myymälässä kulloinkin esillä olevat tuotteet löydät siis tulemalla paikan päälle tai kysymällä asiasta minulta sähköpostilla Info@suomimuoti.fi. Muistathan myös, että voit veloituksetta varata verkkokaupassa olevia tuotteita sovitettavaksi myymälään, ole myös tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse info@suomimuoti.fi.

Kotimaiset vintage&second hand -kesämekot Suomimuodin lumoissa -osastolta Second Hand Marketista Kauppakeskus Redistä

Jos vielä olet juhannusmekkoa vailla, Second Hand Market palvelee sinua juhannusaattona klo 9-13, juhannuspäivänä myymälä on suljettu, ja sen jälkeen palataan jälleen normaaleihin aukioloaikoihin: arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. 

Käyn itse paikan päällä myymälässä viikoittain, tarvittaessa useamminkin, eli jos haluat sopia tapaamisen esim. tarjotaksesi kotimaisia vaatteita myyntiin, ota yhteyttä sähköpostitse info@suomimuoti.fi. Voit myös jättää vaatteet myymälän kassalle nimelläsi varustetussa suljetussa kassissa. Muista myös täyttää myyntilähete nettisivullamme!

Myyntipalvelumme on tällä hetkellä suositumpi kuin koskaan aiemmin ja siksi ruuhkautunut, joten toimitathan meille vain ehjiä, siistejä ja tuoksuttomia, ajankohtaan sopivia, laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja kotimaisten valmistajien vaatteita. Uniikit kotimaiset vintageaarteet myyvät meillä varmimmin, ja halutuimpia kotimaisia vintagemerkkejä, joita ulkomaita myöten meiltä haalitaan, ovat mm. Arola, Fenno Sport, Finn-Flare, Kaunotar, Kaisu Heikkilä, Kirjokangas, Marimekko, Merry Finn, Pia & Paula, Piretta, Salonne, Vanessa ja Vuokko, joten jos niitä löytyy nurkistasi tarpeettomina, kauttamme niille löytyy uusi omistaja ja sinulle ropsahtaa mukavasti myyntituottoja.

Nykymuodin osalta en enää mielellään ota vastaan niitä kaikista arkisimpia trikoovaatteita huonon menekin vuoksi, mutta tyylikäs arjen käyttömuoti ja juhlavaatteet rakastetuilta kotimaisilta valmistajilta ja nykymuotia edustavilta laatumerkeiltä, kuten Andiata, Mallimari, Marimekko, Nanso, PTA, Ril's ja Voglia, ovat tervetulleita myyntiin. Myös uudemmilla, pienten kotimaisten merkkien vaatteilla on kysyntää, joten niitä kannattaa rohkeasti tarjota myyntiin. Laukkuja ostetaan meiltä paljon, joten jos sinulta löytyy esim. Three Bagsin, Friitalan, Jubellan, Okay'sin tai muiden kotimaisten merkkien laukkuja, myös nykyisten kotimaisten valmistajien laukkuja, myyn ne mielelläni puolestasi.

Laitetaan yhdessä suomimuoti kiertämään!

Suloista suvea, suomimuodin ystävät

 

Suloista suvea ja kaunista keskikesää, vietät sen sitten kaupungissa tai luonnon helmassa 💙

 

Hanna

 

Suomimuodin lumoissa