Suloista suvea ja kaunista keskikesän juhlaa ☀

Hyvää juhannusta, Suomimuodin ystävä, ja tervetuloa tekemään kesäisiä löytöjä valikoimastamme 💛

Suomalaisen muodin vintage & second hand -valikoimamme täydentyy hiljalleen myös kesän mittaan, poimi kesäiset löydöt talteen!

Suomimuodin lumoissa - suomalaisten merkkien vintage & second hand -muotia

Toimituksissa saattaa olla kesän aikana muutamien päivien viivettä lomapäivistämme johtuen, mutta verkkokauppamme on avoinna koko kesän ajan ja voit tehdä löytöjä silloin kun sinulle parhaiten sopii, laiturin nokasta taikka sitten kesken tylsän etäpalaverin 😉

Verkkokauppamme valikoima on täydentynyt myös uusilla suomalaisilla vaatteilla. Saamme ylpeänä esitellä suomalaisen vaatevalmistaja Vestiariumin laadukkaista, ajattoman tyylikkäistä vaatteista koostuvan malliston! Vestiariumin vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan lähituotantona Suomessa ja Virossa. Suunnittelussa pyritään vaatteiden pitkäikäisyyteen ja helppoon yhdisteltävyyteen. Vaatteet on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista, kuten luomupuuvillasta, pellavasta ja selluloosapohjaisesta lyocell / tencelistä, joka on ympäri vuoden iholla miellyttävä ja kauniisti laskeutuva materiaali. Vaatteet on suunniteltu suomalaisen naisen mitoitukselle ja vaatteista löytyy neljää eri kokoa ja useita värivaihtoehtoja. Tutustu Vestariumin mallistoon ja rakenna ajattoman tyylikäs, pitkäikäinen vaatekokonaisuus, josta löydät eri tilanteisiin sopivat vaatteet!

Vestiariumin mallistosta löydät helposti toisiinsa yhdisteltäviä, ajattoman tyylikkäitä vaatteita eri tilanteisiin.

Nautitaan kesästä ja kauniista vaatteista. Kesä - mikä ihana syy panostaa pukeutumiseen 🌼

 

Kesäisin tunnelmin,

Hanna

Suomimuodin lumoissa