💙 Seuraava postituspäivä 1.8.2024 💙 Ilmainen postitus koodilla KESÄLOMA

Tervetuloa osastollemme Kauppakeskus Redin Second Hand Marketiin!

Iloisia uutisia sinulle, Suomimuodin ystävä 💙

Olemme hiljalleen rakentaneet Suomimuodin lumoissa -verkkokaupalle omaa osastoa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan Kauppakeskus Rediin syyskuun alussa avattuun kiertotalousyrittäjien yhteismyymälään, Second Hand Marketiin

Tuotteitamme on voinut jo vähitellen bongata myymälästä, mutta nyt vihdoin julistamme osastomme avatuksi - tervetuloa tutustumaan pieneen, täydentyvään valikoimaan suomimuodin aarteita, joita olemme tuoneet myymälään verkkokaupan valikoimasta!

Suomimuoti.fi Second Hand Market

Myymälässä myynnissä olevien tuotteidemme lisäksi voit nauttia lukuisista uusista palveluistamme, joita myymälä mahdollistaa:

 • Verkkokauppaostosten toimitustapoihin lisäsimme uudeksi vaihtoehdoksi noudon myymälästä; voit noutaa verkkokaupastamme tehdyt ostoksesi ilmaiseksi Second Hand Marketin kassalta sinulle sopivana ajankohtana 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun saat ilmoituksen, että ne ovat noudettavissa.
 • Jos löydät verkkokaupastamme jotain kiinnostavaa, mutta koko askarruttaa, etkä halua ottaa palauttamisen riskiä, voit varata sähköpostitse (info@suomimuoti.fi) haluamasi tuotteet myymälään sovitettavaksi ja maksaa ostoksesi myymälässä.
 • Verkkokaupasta tehdyt ostokset voi nyt myös palauttaa kuluitta myymälään 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.
 • Eikä tässä vielä kaikki! Suomalaisten vaatteiden toimittaminen meille myyntiin on nyt entistä helpompaa, kun voit tuoda tuotteet suoraan paikan päälle arvioitavaksi. Olen myymälässä itse paikalla sopimuksen mukaan, sähköpostitse (info@suomimuoti.fi) sovittavana ajankohtana. 
Second Hand Marketissa sinulle tarpeettomiksi jääneet suomimuodin aarteet todella tavoittavat laajan, kierrätyksestä ja vintagehenkisestä pukeutumisesta kiinnostuneen kohderyhmän. Parin viikon ajan aktiivisesti myymälän toiminnassa mukana olleena voin sanoa, että asiakkaiden kiinnostus uudenlaista kierrätysmyymälää kohtaan on ollut todella positiivista ja innostunutta!

  Suomimuodin lumoissa Second Hand Marketissa Kauppakeskus Redissä

  Second Hand Market sijaitsee loistavalla paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä kauppakeskuksen 3. kerroksessa, ihan länteen johtavan metron sisäänkäynnin vieressä, Kierrätyskeskuksen takana. Kulku myymälään tapahtuu Kierrätyskeskuksen kautta. 

  Alue on todellinen kierrätyshenkisten kuluttajien mekka; naapurista löytyy laaja valikoima second hand -kauppoja ja kiertotalousalan yrityksiä ja alue vetää puoleensa kierrätyksestä kiinnostuneita ihmisiä kauempaakin. Rediin on helppo tulla mistä tahansa: metrolla pääsee kätevästi lännestä ja idästä, busseja tulee eri suunnista, autoilijoille on tarjolla runsaasti paikoitustilaa ja fillaristeille löytyy hyvät pyöräparkit.

  Tervetuloa tutustumaan avaraan ja tyylikkääseen, lämminhenkiseen ja kaikin puolin aivan mielettömän ihanaan kiertotalousalan brändien yhteismyymälään 💙

  Suomimuodin lumoissa kiertotalousalan yrittäjien yhteismyymälässä Second Hand Marketissa

  Innostunein syysterveisin,

   

  Hanna

  Suomimuodin lumoissa