Toukokuu täynnä kevään taikaa ja kesän odotusta

Pitkä, kylmä talvi on vihdoin selätetty ja kuukausista kutkuttavin, toukokuu, on vihdoin täällä. 

Toukokuun toinen viikonloppu on ladattu täyteen ihania tapahtumia, osuvathan Euroviisut ja äitienpäivä samalle viikonlopulle. Niiden myötä voidaan julistaa kesä alkaneeksi!

Tämän kevään must-jutuksi ovat muodostuneet Euroviisujen ansiosta farkkuvaatteet - mitä överimpää, sen parempi! Farkkuvermeet ovat kevään mittaan menneet kuumille kiville, mutta verkkokaupan valikoimasta ja osastoltamme SHM Storesta löydät vielä muutamia upeita farkkukankaisia luomuksia, jotka henkivät menneiden vuosikymmenten tyyliä ja suomalaisen vaatevalmistuksen historiaa. Tervetuloa tekemään upeita farkkulöytöjä, mikäli vielä haluat pitää yllä Euroviisujen nostattamaa nostalgista farkkutunnelmaa!

Lähestyvä alkukesä on ihanien juhlien aikaa: yo-juhlat ja valmistujaiset, rippijuhlat ja häät häämöttävät jo suunnitelmissa. Suomalaisen muodin valikoimastamme löydät uniikit asut kesän juhliin. Toukokuun aikana myös SHM Storen osastomme juhlavaatevalikoimaa täydentyy, joten monia ihania juhlavaatteitamme on mahdollista myös sovittaa paikan päällä. 

SHM Storesta löydät nyt myös erillisen Suomidesign-osaston, jonne on koottu suomalaisen muodin klassikoita myymälän eri yrittäjien osastoilta. Täältä jos mistä voit tehdä hienoja löytöjä rakastetuimmilta suomalaisilta merkeiltä! Tarjolla on tällä hetkellä mm. rekillinen laadukkaita Andiatan ja Ril'sin bleisereitä ajattoman tyylikkääseen bisneshenkiseen pukeutumiseen sekä mutkattoman mukavia Marimekon ja Nanson trikoomekkoja rennompaan arkeen.

Kiitos teille ihanat asiakkaamme, jotka olette löytäneet myyntipalvelumme; meille tulee tällä hetkellä paljon ihania kotimaisia vaatteita myyntiin ja verkkokaupan valikoima täydentyy tasaisesti kevään ja kesän mittaan. Pidä siis silmällä valikoimaamme ja nappaa oman tyyliset jutut heti talteen, sillä kukin myynnissä oleva tuote on uniikki yksilö, jota voi olla vaikea muualta löytää.

Raikasta, pirteää ja energistä alkukesää, Suomimuodin ystävä 💙

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa