Yhdistele luovasti uutta ja vanhaa đź’ž

Suomimuodin lumoissa syntyi viime vuonna suomalaisen muodin keräilyharrastukseni innoittamana, rakkaudesta suomalaiseen muotiin. Löydät valikoimastamme rakastettujen suomalaisten merkkien laadukkaita vaatteita, asusteita ja laukkuja suomalaisen valmisvaateteollisuuden alkuajoilta 60-luvulta nykypäivään. Valikoimamme painopiste on kotimaisten valmistajien vintage & second hand -tuotteissa. Vintagevalikoimastamme löydät valikoituja, nostalgisia suomimuodin luomuksia 60-90-luvuilta, mukana myös täysin käyttämättömiä vintageaarteita. Second hand -tuotteemme ovat suomalaisten brändien hyväkuntoisia, vähän käytettyjä vaatteita, laukkuja ja asusteita. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat suomalaisilta valmistajilta, Suomessa suunniteltuja ja monet myös Suomessa valmistettuja.

Suomalainen vintage & second hand -muoti on valikoimamme perusta, jota tänä vuonna olemme alkaneet täydentää kotimaisella uudella muodilla. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, joten täydennämme tuotevalikoimaamme kotimaisten pienyrittäjien vastuullisesti, ympäristöystävällisesti ja eettisesti lähituotantona valmistetuilla tuotteilla, jotka pelkistetyllä tyylikkyydellään täydentävät moni-ilmeistä kotimaisen muodin vintage & second hand -valikoimaamme. 

Toimintafilosofiamme mukaisesti haluamme tarjota vastuullisen vaihtoehdon muotiostoksilla: kun ostat uutta, osta lähellä tuotettua, ajatonta muotia, jonka laatu ja tyyli kestää sesongista toiseen. Näin teet sekä ympäristöystävällisen valinnan että tuet suomalaista pienyrittäjää. Kun tarvitset jotain kivaa vain yhteen tai pariin tilaisuuteen, kaipaat vaihtelua arkilookiin tai haluat piristää ajatonta tyyliä erilaisin asustein, valitse vintage & second hand. Luonto kiittää, samoin kukkarosi. Kaikki hyväkuntoiset suomimuodin aarteesi, sekä uudet että vuosikymmeniä vanhatkin, voit edelleen kierrättää verkkokaupassamme, jolloin joku toinen suomimuodin ystävä pääsee taas tekemään ihania löytöjä vaatekaappiinsa. 

Alle olen koonnut verkkokauppamme valikoimasta muutamia asukokonaisuuksia, joissa on yhdistelty uutta ja vanhaa. Hanki uutena vaatekaapin ajattoman tyylikkäitä luottovaatteita ja arjen peruspilareita: laadukkaat housut ja mekko, muutama pusero ja ajaton neuletakki ja täydennä kokonaisuus uniikein second hand & vintagelöydöin! 

Vestiarium Amsterdam housut 169€, Marimekko harmaa palmikkoneule 65€, Tuomi Kenkä nilkkurit 40€, Three Bags olkalaukku 45€

Vietto merinovillahousut 165€, Vestiarium Mayfair pusero 119€, Three Bags olkalaukku 55€, Voglia villakangasjakku 35€

Vestiarium Hague housut 199€, Aarikka korusetti 40€, Nateva olkalaukku 35€, Sataneule pusero 49€

Vestiarium Rouen mekko 159€, Mallimari jakku 36€, Jubella pikkulaukku 35€, Aarikka rannekoru 16€

Vietto tulppaanimekko 179€, Marko Mikael silkkihuivi 10€, Three Bags olkalaukku 65€, Dixi Coat jakku 45€

 

Verkkokaupassamme uudet tuotteet ja vintage & second hand -tuotteet löytyvät omista kokoelmistaan nettisivujemme ylävalikoista. Voit etsiä haluamiasi tuotteita hakutoiminnolla (suurennuslasi) tai Rajaa hakua -toiminnolla. Uusissa tuotteissa on saatavilla eri kokoja ja osassa tuotteita myös eri värejä. Second hand & vintage -valikoiman tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Vintagekoot saattavat poiketa nykymitoituksesta. Tuotekuvauksessa on kerrottu vaatteen mitat, joihin kannattaa lisätä muutama sentti, kun vertaat niitä omiin mittoihisi, jotta vaate istuu kauniisti ja mukavasti päällä.

Jos tarvitset tuotteista lisätietoja ostopäätöksesi tueksi, otathan yhteyttä sähköpostitse info@suomimuoti.fi - pyrin vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian saman päivän aikana. Muissakin kysymyksissä koskien esim. verkkokaupan toiminnallisuuksia tai toiveita tuotevalikoimaan liittyen voit rohkeasti olla yhteydessä sähköpostitse - olen täällä sinua varten ja autan mielelläni!

Suomimuodin lumoissa on suomalaiseen muotiin erikoistunut verkkokauppa osoitteessa suomimuoti.fi Löydät valikoimastamme laadukasta vintage & second hand -muotia suomalaisilta brändeiltä sekä vastuullista uutta muotia kotimaisilta valmistajilta

Tunnelmallista ja taianomaista loppusyksyä 🧡

 

Hanna

Suomimuodin lumoissa