Joulukalenterin yhdeks√§s luukku: uutta muotia Vestiariumilta ūüíĚ

Joulukalenterimme yhdeksännestä luukusta löydät kotimaisen Vestiariumin ajattoman tyylikkäitä vaatteita, jotka sopivat ympärivuotiseen käyttöön, arkeen ja juhlaan.

Vestiarium on helsinkiläinen vuonna 2016 perustettu vaateyritys, jonka missiona on tehdä hyvin pukeutumisesta helpompaa, hauskempaa ja kestävämpää kiireisen elämän keskellä. Vestiarium tarkoittaa latinaksi vaatekaappia tai puvustoa. Vestiariumin mallisto onkin kuin toimiva vaatekaappi, jota voi vähitellen täydentää ja hioa kohti täydellisyyttä. Vaatteet on valmistettu vastuullisesti lähituotantona parhaista, ympäristöystävällisistä kankaista. Malliston suunnittelussa pyritään ajattomuuteen ja pitkäikäisyyteen; vaatteiden tyyli ja laatu kestävät aikaa ja niistä saa helposti rakennettua erilaisia tyylikkäitä kokonaisuuksia eri vuodenaikoina ja eri tilanteissa yhdistelemällä ja asustamalla niitä eri tavoin.

Tässä esittelemme kaksi ihanaa mekkoa ja kahdet tyylikkäät housut - lisää tuotteita, kuten housujen kanssa yhdisteltäviä puseroita, löydät Vestiariumin valikoimasta. 

 

Vestiarium Rouen mekko

 

Rouen mekko löytyy valikoimastamme viininpunaisena, mustana ja petroolinsinisenä. Voisiko ihanampaa pikkujoulumekkoa olla?

Yhtä lailla juhlaan ja arkeen sopiva mekko on myös Greenwich mekko, joka kietaisumallinsa ansiosta sopii erilaisille vartalotyypeille. Mekosta löytyy kolme värivaihtoehtoa: musta, roosa ja khakinvihreä.

Mustat Amsterdam housut ovat vajaamittaiset ja ihanat käytettäväksi niin saappaiden kuin avokkaidenkin kanssa. 

Leveälahkeiset Hague housut ovat tyylikkäät ja monikäyttöiset, supermukavat housut erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Vastuullisuus on Vestiariumin toiminnan lähtökohta. Tuotteet valmistetaan eettisesti lähituotantona Suomessa ja Virossa, tuotantorosessi on läpinäkyvä ja ekologinen ajattelu ohjaa kaikkea Vestiariumin toimintaa. Vaatteissa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja. Valikoimassamme olevat Vestiariumin tuotteet on ommeltu lyocellista tai viskoosista, jotka ovat kasviperäisiä selluloosamuutokuituja ja miellyttäviä materiaaleja käytettäväksi ympäri vuoden.

Millä tavoin vaatteiden vastuullisuus vaikuttaa sinun ostopäätökseesi? 

Jätä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistamme kommentit ennen niiden julkaisemista.