Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaista

Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää, jolla halutaan muistuttaa kuluttajia siitä, että kulutusvalinnoilla on merkitystä: jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa kuussa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, tuo tämä vuositasolla 10 000 työpaikkaa Suomeen.

Ostamalla kotimaisen tuotteen tai palvelun ulkomaisen sijaan kuluttaja tukee samalla suomalaista yrittäjyyttä, tuotantoa ja työllisyyttä, jotka mahdollistavat suomalaisen yhteiskunnan toiminnan ja hyvinvoinnin ylläpitämisen jatkossakin. Erityisesti näin poikkeusaikoina kotimaisella valinnalla on merkittävä arvo, sillä korona-aika on kurittanut Suomen taloutta, vaikeuttanut yritysten toimintaa ja heikentänyt suomalaisten työllisyyttä ja toimeentuloa. Kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on siis vastuullisuusteko. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaista!

Ehkä tänä vuonna teet joululahjahankinnat suomalaisilta yrityksiltä? Tai hemmottelet itseäsi kotimaisilla tuotteilla tai palveluilla?

Vestiarium vaatteet Suomimuodin lumoissa verkkokaupasta suomimuoti.fi

Suomimuodin lumoissa -verkkokaupan uusien tuotteiden valikoimasta löydät kahden ihanan kotimaisen valmistajan, Vestiariumin ja Vieton laadukkaita vaatteita, joita yhdistelemällä voit koota ajattoman tyylikkään vaatekaapin. Löydät meiltä myös Sataneuleen Suomessa valmistettuja aitoja vintagepuseroita vuosikymmenten varrelta – yhdistele tyylikkäästi uutta ja vintagea!

Sataneuleen kotimaiset vintagepuserot Suomimuodin lumoissa verkkokaupasta suomimuoti.fi

Myös vintage & second hand -valikoimamme on näyteikkuna suomalaiseen työhön ja suomalaisen muodin historiaan. Löydä unelmiesi vintagemekko, täydennä tyylisi uniikilla vintagelaukulla tai hanki koko vaatekerta vastuullisesti suomalaisena second handina. Kaikki valikoimastamme löytyvät vaatteet, laukut ja asusteet ovat suomalaisten yritysten suunnittelemia ja useimmat menneiden vuosikymmenten vintagevaatteet Suomessa valmistettuja, joten niiden valmistaminen on aikanaan työllistänyt suomalaisia ja luonut verotuloja ja sitä hyvinvointia Suomeen, josta vielä tänäkin päivänä voimme olla ylpeitä.

Kotimaiset vintage juhlavaatteet Suomimuodin lumoissa verkkokaupasta suomimuoti.fi

Nyt on juuri oikea hetki tehdä joululahjahankintoja, hankkia kuteet loppuvuoden juhliin ja varustaa vaatekaappi talvikauden vaattein. Teethän tänä vuonna kotimaisen valinnan – osta kotimaista, suosi suomalaista, sillä se kaikki on kotiin päin!

Kotimaiset Vietto vaatteet Suomimuodin lumoissa verkkokaupasta suomimuoti.fi

Omilla valinnoillasi voit vaikuttaa 💙

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa