Tervetuloa suomimuodin maailmaan!

Uusi suomalaisen muodin verkkokauppa avattu!

Jatkuvasti täydentyvästä valikoimastamme löydät suomalaisen muodin aarteita kultaiselta 60-luvulta nykypäivään. Second hand -tuotteissamme painopiste on lähtökohtaisesti suomalaisen vaateteollisuuden kukoistuskauden, 1960-1990-lukujen kotimaisessa valmisvaatetuotannossa, mutta myymme erittäin mielellämme myös nykyisten suomalaisten suunnittelijoiden ja muotivalmistajien tuotteita. 

Kannustamme säilyttämään kallisarvoiset nykyiset ja menneiden vuosikymmenten suomimuodin aarteet ja kierrättämään ne uudelle sukupolvelle. Laadukkaat, kestävät kotimaiset vaatteet, laukut ja asusteet menevät kuin kuumille kiville muoti- ja laatutietoisten ostajien keskuudessa! Voit toimittaa meille myytäväksi suomalaisten valmistajien naistenvaatteita, laukkuja, asusteita ja piensisustustuotteita. Tutustu second hand -myyjän ohjeisiin!

Teemme yhteistyötä suomalaisten muotialan valmistajien kanssa, joten valmistaja: jos haluat tuotteillesi näkyvyyttä suomalaisesta muodista kiinnostuneiden asiakkaiden keskuudessa, otathan meihin yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä!

Tervetuloa yhdessä kaivamaan esiin menneisyyden aarteita kaappien kätköistä ja nostamaan tämän päivän suomalaista muotia uuteen kukoistukseen!