Piristyst√§ syksyysi vastuullisin kotimaisin valinnoin ūüćĀūüćā

Syystuuli tuivertaa ja päivät lyhenevät. Piristystä arkeen luot värikkäillä vaatteilla, jotka tänä syksynä ovat huippumuodikkaita. Energisoivia syysvärejä ovat esimerkiksi violetti, pinkki, oranssi ja keltainen. 

Sataneule made in Finland oranssi kotimainen vintage kauluspaita Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta suomimuoti.fi

 

Muodikkaita juuri nyt ovat myös 80-90-lukujen mukavuutta henkivät ylisuuret vaatteet, kuten bleiserit ja isot neuleet. Nappaa kotimaisen vintagemuodin valikoimastamme upeat löydöt talteen ja loihdi syystyyli, joka piristää sinua syksyn edetessä.

Pola made in Finland violetti kotimainen vintage bleiseri Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta suomimuoti.fi

 

Ostamalla vintage & second hand -muotia teet paitsi persoonallisia löytöjä, myös vastuullisen valinnan. Toimintamme perustuu vastuullisen muodin ajatukselle, kiertotalouden ja vastuulllisen tuotannon lähtökohtiin, joihin kotimaisuus tuo oman ulottuvuutensa. Vastuullisuuden lisäksi toinen keskeinen tavoitteemme on tehdä suomalaista muotia tunnetuksi historian ja nykyhetken valossa, esitellä vanhaa ja uutta suomimuotia ja näyttää, kuinka tyylikästä ja taidokasta muotia kotimaamme kamaralta löytyy. Sloganimme kuuluukin: Suomimuodin lumoissa - rakkaudesta suomalaiseen muotiin.

 

Ril's fuksianpunainen pinkki kotimainen second hand villakangasjakku Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta suomimuoti.fi

 

Vintage & second hand -valikoimamme koostuu rakastettujen suomalaisten brändien hyväkuntoisista, vähän käytetyistä vaatteista ja asusteista, jotka pitkäaikaisen suomimuotiharrastuksemme kerryttämällä asiantuntemuksella olemme huolella valikoineet sinun löydettäväksesi. Kaikki valikoimamme vaatteet ja asusteet ovat kotimaista suunnittelua ja useat etenkin 60-90-lukujen aarteista myös Suomessa valmistettuja. Löydät meiltä mm. laajan valikoiman laadukkaita Suomessa valmistettuja nahkalaukkuja arkeen ja juhlaan. Kaikki vintage & second hand -tuotteemme ovat yksittäiskappaleita, joten mieleiset löydöt kannattaa pelastaa nopeasti omaan talteen.

Jubella made in Finland viiinpunainen kotimainen vintage laukku Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta suomimuoti.fi

 

Sinulle tarpeettomaksi jääneet suomimuodin aarteet löytävät kauttamme uuden kodin. Tutustu second hand -myyjän ohjeisiin ja laita kanssamme suomimuoti kiertämään!

Kotimaisen vintage & second hand -muodin lisäksi löydät valikoimastamme myös uutta kotimaista vastuullisesti ja eettisesti valmistettua muotia. Toimimme tällä hetkellä kahden ihanan suomalaisen brändin, Vestiariumin ja Vieton tuotteiden jälleenmyyjänä.

Vestiarium vaatteet löydät nyt Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta suomimuoti.fi

Vestiariumin valikoima koostuu tyylikkään bisneshenkisistä vaatteista, jotka toimivat sekä töissä että illanistujaisissa työpäivän jälkeenkin.

 

Vietto vaatteet löydät nyt Suomimuodin lumoissa -verkkokaupasta suomimuoti.fi

Vieton valikoimasta löydät rennon tyylikkäitä vaatteita arkeen ja työhön.

 

Molemmat valmistajat panostavat ajattomiin, pitkäikäisiin ja helppohoitoisiin vaatteisiin, jotka ovat arkipukeutumisesi peruspilareita ja vaatekaappisi luottovaatteita. 

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja päivitä syystyylisi vastuullisesti kotimaisin valinnoin!

Pirte√§√§ ja v√§rik√§st√§ syksy√§, Suomimuodin yst√§v√§ ūüß°

 

Hanna
Suomimuodin lumoissa

 

Second hand muotia suomibrändeiltä ja uutta vastuullista suomimuotia. Tutustu tarkemmin valikoimaamme ja päivitä syystyylisi vastuullisesti kestävin kotimaisin valinnoin!

 

P.S. Suomimuodin lumoissa syyslomailee viikolla 42. Verkkokauppa on auki normaalisti ja asiakaspalvelu palvelee päivittäin sähköpostitse info@suomimuoti.fi. Seuraava postituspäivämme on lauantaina 23.10. Virkistävää syyslomaviikkoa!